Sjmport Napisano 6 Sierpnia Autor Share Napisano 6 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 9 Sierpnia Autor Share Napisano 9 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia (edytowane) 6 minut temu, Sjmport napisał: Spokojnie ja skończyłem z udzielaniem się na tym forum. Przestań się zachowywać jak rozkapryszone dziecko. Zrób sobie eksperyment. Weź jeden model obojętnie jaki i zrób go tak jak większość. Etapami począwszy od czystego sklejenia, poprzez malowanie,nakładanie kalkomanii kończąc na brudzeniu.Bez pośpiechu.Modelarstwo to nie wyścigi. Jak skończysz to zobaczysz co sprawia Ci większą radość. Czy takie klejenie jak do tej pory czy nowa wersja klejenia. Wtedy podejmiesz decyzję czy zostać na forum. Większość obecnych na forum robi to bez spiny i dla przyjemności. Ludzie dla których modelarstwo to sens życia jest naprawdę niewiele wbrew pozorom. Edytowane 10 Sierpnia przez Xmen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Sierpnia Super Moderator Share Napisano 10 Sierpnia Witam. Panowie każdy ma prawo pokazywać modele na forum i to się nie zmieni! Każdy ma prawo je też komentować, ale z kulturą. Po przeczytaniu tego tematu, uważam że kilka komentarzy jest nie na miejscu, szczególnie komentarze Pana @polijack. Ja rozumiem że model, modele mogą się nie podobać, można to napisać kulturalnie, ale nie w ten sposób który można przeczytać powyżej. Jeżeli macie zamiar hejtować, albo robić nagonkę na któregoś użytkownika forum, to nie znajdziemy wspólnego języka. Możecie od razu to forum opuścić, bo nie ma miejsca tutaj dla takich osób! Myślę, że wyraziłem się jasno i zrozumiale dla wszystkich. Życzę miłego i spokojnego weekendu. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 13 Sierpnia Autor Share Napisano 13 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia Uwaga to jest 1/144 !! Wyjątkowy karaluch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Sierpnia Autor Share Napisano 27 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 31 Sierpnia Autor Share Napisano 31 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 31 Sierpnia Autor Share Napisano 31 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września @polijackmusisz mieć szanowny Panie bardzo smutne życie. Nawet trochę mi Pana szkoda. Nic do tej pory nie pokazał, ale wie najlepiej. Bardzo przykre. No cóż bywa i tak. Do hobby swoim podejściem mnie Pan nie jest w stanie zniechęcić w żaden sposób. Ciekawi mnie tylko jedno czy: Czy te samą "konstruktywną" krytykę powiedziałby Pan w cztery oczy? W necie to nie sztuka. Przy okazji merytoryczne zwrócenie uwagi to dostałem od widza na YouTube, który zwrócił konkretnie uwagę. A Panu naprawdę gratuluję konsekwencji reakcji. Ja wszystkim ludziom życzę dobrze, nawet ludziom złośliwym czy też o specyficznej mentalności. Naprawdę chciałbym w końcu zobaczyć Pana model na forum, który będzie jakimś konkretem. Ja mimo wszystko Pana serdecznie pozdrawiam życząc tego co w życiu dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polijack Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 11 Września Autor Share Napisano 11 Września (edytowane) Edytowane 14 Września przez Sjmport 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 11 Września Autor Share Napisano 11 Września 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 29 Września Autor Share Napisano 29 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 30 Września Autor Share Napisano 30 Września 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 30 Września Autor Share Napisano 30 Września 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 8 Października Autor Share Napisano 8 Października 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 8 Października Autor Share Napisano 8 Października 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października Myślę, że dostrzegam całkiem spory progres w porównaniu z pierwszymi pokazanymi pracami. Gratuluję! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi