hamp Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca AMX-30-45,00 Panther A-80,00 Marmon Herrington -140,00 Panzer IV -70,00 Aircraft archiv -60,00 Tankograd-200,00 +przesyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Skąd takie ceny na pozycję - No,2 - 3 - 4? Wiem że sprzedawca decyduje o cenie, ale ... . Pozdrawiam Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Brak odpowiedzi to też odpowiedź. Przez moment poczułem się że jestem znów w czasach PRL-u na bazarku z cenami 100/200/300% wyższymi niż w sklepie. Więc musiałem sprawdzić i zapytać się sprzedającego efekt poniżej. Ja nie jestem zainteresowany tymi publikacjami, ale może ktoś był by zainteresowany - i to w uczciwej cenie nówki ze sklepu. Przypomnę ceny proponowane przez sprzedającego - "Panther A-80,00 ; Panzer IV -70,00 ; Herrington -140,00". Pozostawię to bez komentarza. Pozdrawiam Krzysztof 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Czyli januszerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Oh, ale może dlatego że zwartość sklepu IBG jest właściwie niegooglowalna? Dopóki nie wpisałem dosłownie całego adresu sklepu google mi go nie pokazuje. Szukałem pak 40 btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi