Thalgonis Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Ciałko, W kwietniu '45, Nasi z 318. Dywizjonu Myśliwsko-Rozpoznawczego „Gdańskiego” przejęli – za dwie flachy burbona (czy też skacza, jeden pies ) – w pełni sprawnego meśka 109. Krótko u nich posłużył, bo +/- trzy miesiące później Dywizjon rozwiązano. Pełna historia – TU – PS. to overtress od edka więc nie ma co pokazywać okładki pudełka Do modelu jest trochę blaszek, żywic i metalowych lufek - czyli jak na ouwera cholernie bogato 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Chętnie popatrzę! Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Macieju, ja również pozwolę sobie zaglądać; gdyż ponieważ ów "twór" znajduje się również w kręgu mojego zainteresowania jak i w planach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Zapraszam zrobiłem już tyle faszystowskich meśków, że czas chyba na jakieś inne malowanie. To moje pierwsze podejście wogóle do brytyjskiego camo, więc… Jedyna pociecha, że nie trzeba będzie za mocno „uświniać” modelu - w końcu po przejęciu został gruntownie przemalowany, a że służył raptem dwz miechy to i nie zdążył się z „weatheringować” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Zasiadam i oglądam. A chłopaki "kupili" wtedy dwa samoloty: Meśka i Buckera 181 . Oba dotarły na nasze lotnisko drogą powietrzną, przy czym Mesiek z przygodami. Mesiek po zakupie, a przed przemalowaniem wyglądął tak: A Bucker już w nowych barwach tak jak poniżej, za nim Mesiek: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Te edkowe resiny są wizualnie zarąbiste, tylko weź to teraz ładnie zmaluj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi