tornado Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 (edited) Jak w temacie - czyli kolejna osobówka na lawetę: Edited August 14, 2006 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 wielkie thx Tornado ;), a model oceniam pozytywnie, chociaż szyby średnio wyglądają ;/, ale model robi pozytywne wrażenie ;) oczywiście będę śledził postępy prac;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus05 Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Betoniarka , samolot, cytryna, jakieś pływadło a teraz taki model , do kompletu pasowało by jeszcze otwarcie postu z jakimś modelem kosmicznym. Kiedy Ty masz c z a s na te modele Pozdr Marcus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Betoniarka , samolot, cytryna, jakieś pływadło a teraz taki model , do kompletu pasowało by jeszcze otwarcie postu z jakimś modelem kosmicznym. Kiedy Ty masz c z a s na te modele Pozdr Marcus Hehe - kosmicznych nie planuję no chyba że wypuściliby jakąś rakietę w 1:24 / 1:25 - wtedy możnaby pomyśleć o jakimś taransporcie dla niej. Okręt zapewne trochę poleży, samlot pójdzie w ruch gdy wymyslę/zdobędę dla niego odpowiednią lawetę a osobówki posklejam międzyczasie dla relaksu. Z czasm na sklejanie nie jest tak źle, wiecej przebywam w domu niż w pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filon Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Jako dziecko skleiłem Wostoka (chyba 1), bodajże enerdowskiej produkcji w jakiejś wielkiej skali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jendrek Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Hmmmm, a gdzie takie cuda można dostać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus05 Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 A na przykład tu http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=142802 Pozdr Marcus p.s Masz racje Tornado nie ma takiej (jeszcze) skali dla Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Jako dziecko skleiłem Wostoka (chyba 1), bodajże enerdowskiej produkcji w jakiejś wielkiej skali. Pamiętam te czasy - też kiedyś go skleiłem, ale to były tylko dwa człony z całej rakiety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerman Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Jak zawsze niezły model . Ja w swoim mieście takiego cuda nie znajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szesnastak Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 NIe pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia Jestem pewny, że model wyjdzie tobie świetnie. Oczywiście temat będe jak najbardziej śledził Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloszKr Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Amerykański klasyk. Poprostu nic tylko czekać na pierwsze zdjecia z efektu prac nad modelem. Spokojnie sobie usiądę i będę śledził ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfryd Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Ja zgadzam sie z przedmówcą. Tornado to może jeszcze jakiś czołg duuuży i na lawete wojskową z nim?? pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted August 16, 2006 Author Share Posted August 16, 2006 Ja zgadzam sie z przedmówcą. Tornado to może jeszcze jakiś czołg duuuży i na lawete wojskową z nim?? pozdr Narazie mam dość nowych projektów, ale kiedyś w którymś temacie juz pisałem o takim z współczesnym czołgiem w 1:25 - tylko gdzie kupić takowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts