Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak w temacie - czyli kolejna osobówka na lawetę:

79fc0f50936746ecm.jpg7404e74193162e2am.jpgb3a297b6cf9b1b87m.jpgdb000d6ed4b7dc26m.jpg

0f0d851a8090cbd9m.jpgcfb1ec8f2633ae57m.jpg1667228eb9ce9b1bm.jpgcc815a546d7ad434m.jpg

7eb34fe4a775be54m.jpg4546c2cff9472d07m.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

wielkie thx Tornado ;), a model oceniam pozytywnie, chociaż szyby średnio wyglądają ;/, ale model robi pozytywne wrażenie ;)

oczywiście będę śledził postępy prac;)

Napisano

Betoniarka , samolot, cytryna, jakieś pływadło a teraz taki model , do kompletu pasowało by jeszcze otwarcie postu z jakimś modelem kosmicznym. Kiedy Ty masz c z a s na te modele

Pozdr Marcus

Napisano
:D Betoniarka , samolot, cytryna, jakieś pływadło a teraz taki model , do kompletu pasowało by jeszcze otwarcie postu z jakimś modelem kosmicznym. Kiedy Ty masz c z a s na te modele

Pozdr Marcus

Hehe - kosmicznych nie planuję no chyba że wypuściliby jakąś rakietę w 1:24 / 1:25 - wtedy możnaby pomyśleć o jakimś taransporcie dla niej. Okręt zapewne trochę poleży, samlot pójdzie w ruch gdy wymyslę/zdobędę dla niego odpowiednią lawetę a osobówki posklejam międzyczasie dla relaksu.

Z czasm na sklejanie nie jest tak źle, wiecej przebywam w domu niż w pracy.

Napisano
Jako dziecko skleiłem Wostoka (chyba 1), bodajże enerdowskiej produkcji w jakiejś wielkiej skali.

Pamiętam te czasy - też kiedyś go skleiłem, ale to były tylko dwa człony z całej rakiety.

Napisano

NIe pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia

Jestem pewny, że model wyjdzie tobie świetnie.

Oczywiście temat będe jak najbardziej śledził

Napisano

Amerykański klasyk. Poprostu nic tylko czekać na pierwsze zdjecia z efektu prac nad modelem.

Spokojnie sobie usiądę i będę śledził ten temat.

Napisano
Ja zgadzam sie z przedmówcą. Tornado to może jeszcze jakiś czołg duuuży i na lawete wojskową z nim??

pozdr

Narazie mam dość nowych projektów, ale kiedyś w którymś temacie juz pisałem o takim z współczesnym czołgiem w 1:25 - tylko gdzie kupić takowego