tornado Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak w temacie - czyli kolejna osobówka na lawetę: Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 wielkie thx Tornado ;), a model oceniam pozytywnie, chociaż szyby średnio wyglądają ;/, ale model robi pozytywne wrażenie ;) oczywiście będę śledził postępy prac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Betoniarka , samolot, cytryna, jakieś pływadło a teraz taki model , do kompletu pasowało by jeszcze otwarcie postu z jakimś modelem kosmicznym. Kiedy Ty masz c z a s na te modele Pozdr Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Betoniarka , samolot, cytryna, jakieś pływadło a teraz taki model , do kompletu pasowało by jeszcze otwarcie postu z jakimś modelem kosmicznym. Kiedy Ty masz c z a s na te modele Pozdr Marcus Hehe - kosmicznych nie planuję no chyba że wypuściliby jakąś rakietę w 1:24 / 1:25 - wtedy możnaby pomyśleć o jakimś taransporcie dla niej. Okręt zapewne trochę poleży, samlot pójdzie w ruch gdy wymyslę/zdobędę dla niego odpowiednią lawetę a osobówki posklejam międzyczasie dla relaksu. Z czasm na sklejanie nie jest tak źle, wiecej przebywam w domu niż w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Jako dziecko skleiłem Wostoka (chyba 1), bodajże enerdowskiej produkcji w jakiejś wielkiej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrek Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Hmmmm, a gdzie takie cuda można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 A na przykład tu http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=142802 Pozdr Marcus p.s Masz racje Tornado nie ma takiej (jeszcze) skali dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Jako dziecko skleiłem Wostoka (chyba 1), bodajże enerdowskiej produkcji w jakiejś wielkiej skali. Pamiętam te czasy - też kiedyś go skleiłem, ale to były tylko dwa człony z całej rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerman Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Jak zawsze niezły model . Ja w swoim mieście takiego cuda nie znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 NIe pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia Jestem pewny, że model wyjdzie tobie świetnie. Oczywiście temat będe jak najbardziej śledził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Amerykański klasyk. Poprostu nic tylko czekać na pierwsze zdjecia z efektu prac nad modelem. Spokojnie sobie usiądę i będę śledził ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Ja zgadzam sie z przedmówcą. Tornado to może jeszcze jakiś czołg duuuży i na lawete wojskową z nim?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Ja zgadzam sie z przedmówcą. Tornado to może jeszcze jakiś czołg duuuży i na lawete wojskową z nim?? pozdr Narazie mam dość nowych projektów, ale kiedyś w którymś temacie juz pisałem o takim z współczesnym czołgiem w 1:25 - tylko gdzie kupić takowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi