makinen Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Ostatni raz miałem ten model na etapie rozgrzebania, zniechęcenia i rozczarowania w styczniu 2022. Przeleżał w szafie 2,5 roku. Ponieważ postanowiłem dokończyć tematy leżące w szufladzie, to padło na Czecha. Model żywiczny- fanem nie jestem. W kolejności przyjemności ustawiłbym na równi 3D i dobry plastik, a żywica daleko dalej. Znów na pomoc przyszły siatki maskujące. Dwa lata temu zgubiłem wysoki wlot powietrza i po 3 próbach dorobienia giętej rury z profilu odpuściłem, bo pewnie Toyota trafiłaby na wieczność do magazynu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Fajny. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Dawaj go na jakieś pustynne tło bo wart jest tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Super maszyna wyszła. Generalnie z Toyota Hiliux samochodu roboczego przeznaczonego dla energetyka lub weterynarza, specjalsi (również i nasi) zrobili pojazd Mad MAXA. Wielkie gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi