PUSH-UPEK Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Poza mi się nie podoba, coś z serii: "Bracie, pozwól, że ci pomogę", ale poza tym, rewelacja: zagubiony kawałek skarbu, podarte rajtuzy ... Wiem, że na pozę nie miałeś wpływu (chyba nie miałeś?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Extra Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Fajny, bardzo fajny. Jednak moje wyobrazenie o epoce jest takie ze powinien byc bardziej "zaniedbany". Naturalnie to tylko moja opinia i moge sie mylic, jednak moze warto go zblizyc do Kinskiego w "Aguirre, gniew Bozy". Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Oj, Paweł, jak dla mnie to postać, która już jakiś czas temu zdobyła swoje skarby a teraz pozuje do fotografii (czyli do portretu dla malarza armijnego ). Wymazany krwią, posoką wrogów, zatraciłby szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Figurka dobra, dla mnie odrobinę za "czysta", zdjęcia marne niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Fajnie się prezentuje, chociaż faktycznie do tych zajefajnie wyglądających dziur w "rajstopach" dorzuciłbym odrobinę brudu, chyba że wyprał i takowe założył do pozowania Bardzo śliczna i czysta figura p/s trochę się mądruję, zobaczymy co będzie jak sam zacznę robić popiersie strażaka z FDNY ze stajni Verlindena, pewnie poleje się moja posoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 fajniutki, podoba mi się delikatne cienowanie bieli Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi