jager27 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 (edytowane) Witam! W czerwcu wykonałem model panzer IV H. Pojazd wziął udział w największej bitwie pancernej i był na wyposażeniu 2 dywizji pancernej w lipcu 1943 roku. Co do modelu - zastosowałem brązowego washa i zakurzyłem go trochę suchymi pastelami. Pomalowałem go zbyt grubą warstwą farby. Kiedy go kleiłem nie wiedziałem jeszcze, że istnieje taka ciekawa strona dotycząca mojego hobby i nie miałem wskazówek dotyczących sklejania modeli. Model został wykonany wcześniej niż Jagdtiger, więc pewnie nie lepszy . Od tamtego czasu zmieniłem trochę postępowanie więc krytyki także są mile widziane. Edytowane 13 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Popraw linki, bo nie widać zdjęć. Musisz wstawić BBCode, a nie html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Nie podoba mi się to, że się strasznie świeci. Troche zbyt gruba warstwa farby (o czym wspomniałeś). Widzę że akurat ten pojazd jest dosyć popularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Całkiem przyjemny. Podoba mi sie kamo. O wadach sam wspomniałeś i ja chyba nie mam nic do dodania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Znając Ciebie spodziewałem się czegoś o wiele lepszego, pszepraszam ale nie podoba mi się , masz talent ale nie potrafisz go wykorzystać, model wygląda jak 1:72. Tak samo jak z jagdtigerem, coś się nie przyłożyłeś. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Tak samo jak z jagdtigerem, coś się nie przyłożyłeś. Ja wcale nie mam takiego dużego talentu. Do następnego przyłożę się bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Hmm, powiem ci, że jak na 1/35 to ten model nie jest jakiś rewelacyjny, słabe ze szczegółami, na pierwszy rzut oka, pomyślałem, że to 1/72. Myślę, że jak go podrasujesz, to będzie git, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi