mandrivecs Napisano 2 Grudnia 2024 Share Napisano 2 Grudnia 2024 Bardzo sympatycznie zmalowany! Nie podobało mi się to kamo zupełnie, ale zaczynam się do niego przekonywać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukulik13 Napisano 2 Grudnia 2024 Share Napisano 2 Grudnia 2024 Wojtek po raz kolejny petarda . Wierna kopia K9 z 14 das 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 9 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2024 Mała aktualizacja Zamontowane elementy ekwipunku , reflektory, urządzenia i elementy odblaskowe pomalowane. Powoli czas na zabawę w weathering 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Aż szkoda brudzić... ładnie i dokładnie zmalowany! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2024 Kalkomania zrobiona Wash położony Teraz pracuje nad gąsienicami Lekko skorodowane aby nie było zbyt mocnego efektu dodatkowo potraktowane washem rainmarks . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Poświęcony to i żaden Lancet go nie zoperuje ...żart . Bardzo ładnie odtworzyłeś kamuflaż , gąski jak dla mnie na fotce bardziej w piaskowy jak rdzawy . ale może się mylę . Brudzić chyba niema co za bardzo bo i szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2024 23 minuty temu, Mirek66 napisał: Poświęcony to i żaden Lancet go nie zoperuje ...żart . Bardzo ładnie odtworzyłeś kamuflaż , gąski jak dla mnie na fotce bardziej w piaskowy jak rdzawy . ale może się mylę . Brudzić chyba niema co za bardzo bo i szkoda . Delikatnie zakurzonego go zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 24 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2024 (edytowane) Mała aktualizacja z weatheringu. Wieża już gotowa i bez dużego brudzenia. Trochę pracy farbami olejnymi Abteilung i pigmentami w celu imitacji lekkiego zakurzenia co na pierwszy rzut oka zapewne nie widać. W najbliższym czasie wrzucę zdjęcia reszty modelu który już bardziej został potraktowany brudem. Zbliżamy się do końca Edytowane 24 Grudnia 2024 przez wojtek78555 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2024 Ostatnie zdjęcia z warsztatu trochę odkrywające ostateczny efekt pracy nad modelem. Wkrótce zdjęcia gotowego modelu. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Grudnia 2024 Share Napisano 26 Grudnia 2024 Jak dla mnie cacy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 26 Grudnia 2024 Share Napisano 26 Grudnia 2024 Gratulacje! Bardzo się podoba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Grudnia 2024 Share Napisano 26 Grudnia 2024 Mi się podoba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 30 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2024 Koniec! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi