Grzegorz Grabowski Napisano 18 godzin temu Autor Share Napisano 18 godzin temu Nie, nie. Normalnie w jltv są dwa monitory na desce rozdzielczej i jeden jest montowany na oparciu fotela kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Hmmm- ja w zestawie SABRE z wieża OGPK nie mam tylnego monitora. Chyba jednak Rob nie miał racji pisząc, ze ten z tylu ma te same/ podobne funkcje, co przedni prawy. Wg mnie zgadzam się opisem dwóch przednich- kontrola parametrów pojazdu i przegląd pola walki, ale z tylu to kontroler wyłącznie uzbrojenia, czyli CROWS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 12 godzin temu Autor Share Napisano 12 godzin temu Ciężko wyczuć o co chodzi z tym trzecim monitorem. Mam tu takiej takie foto. Najwyraźniej pojazd ten ma zamontowany CROWS na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu To zdjęcie mnie rozwaliło. Widać na nim dwa monitory, przy czym ten po prawej ma coś nałożone. Nie jest to "podkładka" pod trzeci monitor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu (edytowane) ten ze zdjecia na bank ma CROWS, bo jest joystick Edytowane 11 godzin temu przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, makinen napisał: ten ze zdjecia na bank ma CROWS, bo jest joystick No i jeśli spojrzeć na fotel kierowcy, widać na nim zupełnie inny wyświetlacz. Tutaj joysticka brak.. Edytowane 11 godzin temu przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu hmmmm...zgłupieć lekko można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Aaaaa! Przemaluj obrotnicę od wewnątrz na piaskowy/zielony (nie wiem, w jakim kolorze planujesz wieżę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 57 minut temu Autor Share Napisano 57 minut temu 1 godzinę temu, makinen napisał: Aaaaa! Przemaluj obrotnicę od wewnątrz na piaskowy/zielony (nie wiem, w jakim kolorze planujesz wieżę). Tak, tak. Pamiętam o tym. Po prostu jeszcze się waham, czy bawić się z podsufitką, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi