Grzegorz Grabowski Napisano 22 Listopada 2024 Autor Share Napisano 22 Listopada 2024 Nie, nie. Normalnie w jltv są dwa monitory na desce rozdzielczej i jeden jest montowany na oparciu fotela kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Listopada 2024 Share Napisano 22 Listopada 2024 Hmmm- ja w zestawie SABRE z wieża OGPK nie mam tylnego monitora. Chyba jednak Rob nie miał racji pisząc, ze ten z tylu ma te same/ podobne funkcje, co przedni prawy. Wg mnie zgadzam się opisem dwóch przednich- kontrola parametrów pojazdu i przegląd pola walki, ale z tylu to kontroler wyłącznie uzbrojenia, czyli CROWS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Listopada 2024 Autor Share Napisano 22 Listopada 2024 Ciężko wyczuć o co chodzi z tym trzecim monitorem. Mam tu takiej takie foto. Najwyraźniej pojazd ten ma zamontowany CROWS na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Listopada 2024 Autor Share Napisano 22 Listopada 2024 To zdjęcie mnie rozwaliło. Widać na nim dwa monitory, przy czym ten po prawej ma coś nałożone. Nie jest to "podkładka" pod trzeci monitor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Listopada 2024 Share Napisano 22 Listopada 2024 (edytowane) ten ze zdjecia na bank ma CROWS, bo jest joystick Edytowane 22 Listopada 2024 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Listopada 2024 Autor Share Napisano 22 Listopada 2024 (edytowane) 6 minut temu, makinen napisał: ten ze zdjecia na bank ma CROWS, bo jest joystick No i jeśli spojrzeć na fotel kierowcy, widać na nim zupełnie inny wyświetlacz. Tutaj joysticka brak.. Edytowane 22 Listopada 2024 przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Listopada 2024 Share Napisano 22 Listopada 2024 hmmmm...zgłupieć lekko można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Listopada 2024 Share Napisano 22 Listopada 2024 Aaaaa! Przemaluj obrotnicę od wewnątrz na piaskowy/zielony (nie wiem, w jakim kolorze planujesz wieżę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Listopada 2024 Autor Share Napisano 22 Listopada 2024 1 godzinę temu, makinen napisał: Aaaaa! Przemaluj obrotnicę od wewnątrz na piaskowy/zielony (nie wiem, w jakim kolorze planujesz wieżę). Tak, tak. Pamiętam o tym. Po prostu jeszcze się waham, czy bawić się z podsufitką, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 25 Listopada 2024 Autor Share Napisano 25 Listopada 2024 Ze względu, na względy, znów mam dłuższą przerwę w dłubaniu, ale wieczorami szukam sobie zdjęć i takie dwa rarytasy mi wpadły. Pierwsze, to w ramach uzupełnienia dokumentacji wnętrza, deska rozdzielcza, gdzie fajnie widać nagrzewnice i obstawiam, że to część od systemu AFES (czerwone coś, obok pedałów gazu i hamulca. Drugie zaś zdjęcie, przedstawia pojazd bez tylnej zabudowy. Zastanawiam się teraz, czy nie zostawić tak mojego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 20 godzin temu, Grzegorz Grabowski napisał: Grzegorzu ten z fotki jest krótszy (chyba) i czy wersja JLTAV którą ty składasz występuje w tej odmianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Grzesiek- ten sedan bez sensu wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 26 Listopada 2024 Autor Share Napisano 26 Listopada 2024 (edytowane) Godzinę temu, bulik58 napisał: Grzegorzu ten z fotki jest krótszy (chyba) i czy wersja JLTAV którą ty składasz występuje w tej odmianie? Ten pojazd sprawia wrażenie krótszego, przez to, że nie ma tej "kwadratowej" ramy i "szafy", na elektronikę. Nie jestem teraz w stanie zrobić zdjęcia swojego modelu, ale sprawdziłem to i model beż tej ramy, wyglądał identycznie. 21 minut temu, makinen napisał: Grzesiek- ten sedan bez sensu wg mnie. Wiem Piotr, to zdjęcie wstawiłem jako ciekawostkę. Mój model będzie pełnowymiarowym JLTV-em. . Kombinuję z czego zrobic by tą kratkę, żeby wstawić jeszcze nagrzewnicę do środka, póki kabina nie zamknięta. Edytowane 26 Listopada 2024 przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi