Grzegorz Grabowski Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu Nie, nie. Normalnie w jltv są dwa monitory na desce rozdzielczej i jeden jest montowany na oparciu fotela kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Hmmm- ja w zestawie SABRE z wieża OGPK nie mam tylnego monitora. Chyba jednak Rob nie miał racji pisząc, ze ten z tylu ma te same/ podobne funkcje, co przedni prawy. Wg mnie zgadzam się opisem dwóch przednich- kontrola parametrów pojazdu i przegląd pola walki, ale z tylu to kontroler wyłącznie uzbrojenia, czyli CROWS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 minuty temu Autor Share Napisano 22 minuty temu Ciężko wyczuć o co chodzi z tym trzecim monitorem. Mam tu takiej takie foto. Najwyraźniej pojazd ten ma zamontowany CROWS na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi