Lunch896tearful Napisano 21 Września Autor Share Napisano 21 Września (edytowane) Podwozie pomalowne jeszcze tylko wash i drobne dodatki w owiewce Edytowane 21 Września przez Lunch896tearful 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września wie ktos moze co powoduje takie stałe przerywanie w aerografie podczas malowania? przy dyszy 0.2mm wszytsko jest dobrze a gdy zmieniam dysze na 0.5mm to zaczyna mi przerywac. aerograf dokladnie wyczyszczony, igła do 0.5, cisnienie zmieniałem wyzsze, nizsze i tak przerywa. model: fine-art FA-180x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września Moment ktorego najbardziej sie balem ze wzgledu na poprzedni model czyli lakierowanie. Moim zdaniem nie wyszlo najgorzej poza jednym elementem czyli statecznikiem poziomym... swiezo pomalowany zobaczylem ze jest na nim kilka farfocli i chcialem pzretrzec koszulka no i na niewyschnietym lakierze zostalo pelno farfocli. Zdecydowalem ze to zmyje, jutro sprobuje wyszlifowac i pomalowac od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 24 Września Autor Share Napisano 24 Września Kalki polozone teraz czekaja mnie jeszcze stencile.. Co do jakosci kalek Model Maker nie mam zastrzezen siadly calkiem ok jednak kolor godla na grzbiecie no nie jest taki jaki powinien byc. Zdjecia sa robione swiezo po polozeniu kalkomanii pilotow na statecznikach wiec mogly sie jeszcze dobrze nie ulozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Września Share Napisano 24 Września Coraz ładniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 24 Września Share Napisano 24 Września Świetnie Ci idzie. Tylko na kiju górnego godła zrobił się schodek ... U mnie było to samo, trzeba było poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 24 Września Autor Share Napisano 24 Września 27 minut temu, skarczu napisał: Świetnie Ci idzie. Tylko na kiju górnego godła zrobił się schodek ... U mnie było to samo, trzeba było poprawiać. bede próbował poprawic, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października Stencile polozone. W niektorych miejscach kilku brakuje bo producent troche schrzanil. Jest pelno bledow merytorycznych porownojac je z oryginalnymi zdjeciami samolotu ale nie poprawialem tego i robilem zgodnie z instrukcja. Przyznam szczerze nie sadzilem ze kladzenie tych napisow jest tak meczace i podziwiam wszystkich ktorzy robia jakies su 22, su 27 w ktorych jest ich masa. Wash i brudzenie rowniez skonczone mozecie dac znac jak wyszlo a ja wrzucam kilka szybkich fot. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 18 Października Autor Share Napisano 18 Października Ostatnie szlify 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października 1 minutę temu, Lunch896tearful napisał: Ostatnie szlify Dawaj, dawaj do brzegu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października Oj podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi