krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Prezętuje 2 modele Kettenkradów Academy 1/72 Robiony w marcu (2008) Nowy: tu bardziej widać że ta flaga jest czerwona: porównanie :P Prosze o komentarze, krytyka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Też takiego remontuje postaram się żeby był taki jak ten szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 spoko, polecam kolor, Model Master Panzer Schwarzgrau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Fajne maleństwa choć wyglądają jak zabawki, ale rozumiem malutkie są Flaga mogła być bardziej czerwona bo nie leży tam 5 lat żeby aż tak wyblaknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 no flaga to zwykły wydruk, ale pod wpływem zamoczenia w wodzie a potem nutka lakieru kolor wyblakł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Błoto to pastele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 mąka i farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kane Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Fajnie się prezentują. Też montuje takiego tylko będzie w kamo Afrykańskim. Faktycznie są maleńkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Czerwień flagi wystarczyłoby poprawić farbą. Ze malutkie karaluchy to rozumiem, ale co to za zieleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kane Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Może zieleń Aliantów? Bywało że gdy wpadła im w ręce sprawna brytfanna to ją malowali i wiśta wio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 Fajnie się prezentują. Też montuje takiego tylko będzie w kamo Afrykańskim. Faktycznie są maleńkie uwielbiam tego malucha, myśle o 1/48, albo nawet 1/35 (a może obie skale ) za jakiś czas i nie przepuszcze pustynnej Może zieleń Aliantów? Bywało że gdy wpadła im w ręce sprawna brytfanna to ją malowali i wiśta wio. nie myślcie tyle :P ta cieleń to moja mieszanina Chromate Green i Olive Drab , używam jej do wnętrz samolotów (np. mojej B-17) nie jest poprawna ale cuż pierwszy model czegoś na kołach (nie latającego) i wyczaiłem gdzieś że był na zielono-(?), więc pomalowałem na zieleń, nie znałem się wtedy na barwach pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 wyczaiłem gdzieś że był na zielono-(?), więc pomalowałem na zieleń Amerykańce wiele takich przejęli... Dodał byś białe gwiazdy i nie ma problemu A co do samych modeli, fakt nieco zabawkowe.... W tej skali niestety wszystkie cieniutkie elementy trzeba dorabiać z drutu. Poza tym jest jeden błąd niewybaczalny: wielkie szpary po obu stronach pojazdy, pozostałe po łączeniu części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Października 2008 Autor Share Napisano 17 Października 2008 to będzie głupia odp. specjalnie nie zalepiałem, podoba mi się choć wiem że nie powinno ich tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi