Witek Cisłak Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia (edytowane) A proszę bardzo, jakby co oba wstawione zdjęcia w moich postach są mojego autorstwa więc ewentualne tantiemy proszę o przesyłanie na moje konto. Swoją drogą ciekawi mnie jak wyglądają w zestawie elementy dodatkowego pancerza od dołu ? PS. Miałem te fotki zachować dla siebie, ale nie będę taką ostatnią świnia i jeszcze jedno mogę wrzucić. Tym razem PERI R17A3L4 od drugiej strony. Miłego oglądania i proszę o info jak się ma do tych zdjęć PERI z zestawu. Edytowane 26 Sierpnia przez Witek Cisłak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia 57 minut temu, Witek Cisłak napisał: A proszę bardzo, jakby co oba wstawione zdjęcia w moich postach są mojego autorstwa więc ewentualne tantiemy proszę o przesyłanie na moje konto. Swoją drogą ciekawi mnie jak wyglądają w zestawie elementy dodatkowego pancerza od dołu ? PS. Miałem te fotki zachować dla siebie, ale nie będę taką ostatnią świnia i jeszcze jedno mogę wrzucić. Tym razem PERI R17A3L4 od drugiej strony. Miłego oglądania i proszę o info jak się ma do tych zdjęć PERI z zestawu. Ma się tak, jak w rzeczywistości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Cisłak Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia Godzinę temu, Kapitan_Kurt napisał: Ma się tak, jak w rzeczywistości A jakieś zdjęcie ze zbliżeniem elementu z zestawu możesz podesłać ? Bo żeby nie było wątpliwości fajnie ze taki zestaw powstał , ale moim zdaniem błędy ma, jednym z nich jest właśnie głowica PERI a właściwie elementy jej opancerzenia. Błędy łatwe do poprawienia i dlatego wstawiłem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia Zawsze można coś zrobić lepiej i ciężko jest być bezbłędnym, chociaż można próbować… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Cisłak Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia 40 minut temu, Sasini napisał: Zawsze można coś zrobić lepiej i ciężko jest być bezbłędnym, chociaż można próbować… Dzięki i szacunek za podesłanie zdjęć Jeszcze raz , fajnie że opracowałaś taki zestaw, a błędy się zdarzają, takie życie. A materiałów do naszej wersji PERI jest jak na lekarstwo więc nie dziwi wzorowanie na niezmodyfikowanej wersji (zresztą taka była na egzemplarzach prototypowych). Tutaj błędy są dosyć proste do poprawienia - trzeba zmienić pyty opancerzenia i zmniejszyć nawis z tyłu głowicy. Powinien być minimalnie większy niż średnica podstawy PERI ( o grubość dokręcanej płyty pancerza). Jeszcze raz dzięki za fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi