_OldMan_ Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Co to za przepak? Model wart uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 17 Lipca Autor Share Napisano 17 Lipca Nie wiem, pojawiło się dzisiaj na Moje Hobby. https://www.mojehobby.pl/products/Sherman-Vc-Firefly-Polish-1st-Armoured-Division.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Jest też na allegro. Cenowo to Dragon... Przebija Asukę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Ani Dragon, ani Asuka - Rye Field Model. Nawiasem mówiąc, Hobby 2000 ma już swój wątek w tym dziale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca To po Abramsie kolejny "spolszczony" model RFM. Może być z tego fajna współpraca, bo RFM ma sporo ciekawych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 18 Lipca Autor Share Napisano 18 Lipca 7 godzin temu, caughtinthemiddle napisał: Nawiasem mówiąc, Hobby 2000 ma już swój wątek w tym dziale: No patrz pan, szukajka nic nie pokazała, aż byłem zdziwiony, że nie ma takiego wątku. Może moderator przeniesie to do właściwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 20 Lipca Share Napisano 20 Lipca W dniu 17.07.2024 o 22:25, mandrivecs napisał: Co to za przepak? Model wart uwagi? Jeśli nie ma w środku wyprasek Asuki ,a jak się domyślam jest to stary Dragon 6128 to niestety nie polecam. Dużo pracy by doprowadzić model do stanu który "z pudła" daje Asuka ( nie licząc wymiany gąsienic) Robiłem ten model kilka ładnych lat temu, nawet powstał z tego artykuł do MiniRepliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi