Patterson Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 (edited) Edited February 8, 2007 by Guest Quote
gulus Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 No, no, ekstra modelik ( ekstra fotki). Nie mam zielonego pojęcia, jak się ma do oryginalnego pojazdu, ale mało mnie to obchodzi, grunt, że model mi się podoba. Quote
Artur Wałachowski Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Mi się też podoba-spróbuj na odpryski farby i zadrapania położyć lekki film z farby olejnej -siena palona-daje ciekawy efekt,pozdrawiam,Artur. Quote
Godfryd Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Witam! Ja mam kilka pytań (modelik świetny, znasz moją opinie) Jakim kolorem i jak robione są odpryski?? I jakim kolorkiem malujesz te wewnętrzne koła?? pozdr Quote
tornado Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Model bardzo isie podoba ale czy żołnierze faktycznie nosili aż tak zardzewiałe chełmy Quote
Patterson Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Witam!Ja mam kilka pytań (modelik świetny, znasz moją opinie) Jakim kolorem i jak robione są odpryski?? Mieszankami akryli. Jakimi o nie powiem ,bo nie wiem. Mieszam aż mi się podoba. I jakim kolorkiem malujesz te wewnętrzne koła??pozdr Chodzi o wytarcia? Metalizer MM pozdrawiam Quote
Godfryd Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Hmm... czyli jak sie wezme na pantherke, to malowac jasnosrebrnym jakimś, nie gun metal?? pozdr Quote
gulus Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Hmm... czyli jak sie wezme na pantherke, to malowac jasnosrebrnym jakimś, nie gun metal?? To będzie zależało jaki kolor odprysków chcesz uzyskać. Metalizery są w kilkunastu kolorach. Quote
Godfryd Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 No ale chodzi mi głównie o te przetarcia środkowych kół jezdnych. Bo generalnie gun metal mam a jakiś metalizer musiałbym dokupić. Nie wiem pomyśle jeszcze nad tym. Patterson, czy wszystkie panthery mieły te przetarcia?? Czy była jakać wersja z bandażami gumowymi na przykład?? pozdr Quote
Jinks Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Witam. Modelik bardzo elegancki! Ocenka jak najlepsza 6/6. Może i ja zrobię jakiś większy modelik? S U P E R!!! Quote
Jinks Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A propos czy ten chełm to nie farba maskująca? W razie błędu proszę poprawić. Pozdrawiam Miłosz. Quote
Godfryd Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 No to poprawiam.... Hełm przez samo H pozdr Quote
Deco Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Model full wypas nie znam sie wogóle na pancerce , ale w pszyszłości sobie napewno coś popełnie kto wie może Jagdpantere.Hans dobrze że masz szalik bo by cie przewiało! Quote
Recommended Posts