Sjmport Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia https://youtu.be/F6JskQN74OU?si=iQfk8b5_jrpiMv8f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia (edytowane) Dzieki za inboxa który cytuję autora "nie urywa d...y" W 6 minucie pada stwierdzenie "Mam mieszane odczucia" co prawda w stosunku do modelu a dla mnie te mieszane odczucia są w stosunku do autora. Kilka sekund wcześniej wyraźnie słychać ziewanie, terminologia techniczna poniżej chyba szkoły podstawowej (nóżka na której się samolot podpiera w stosunku do płozy ogonowej) itp. Inbox naprawdę na bardzo niskim poziomie. Obejrzałem z czystej ciekawości poziomu prezentacji i już wiem że filmików tego autora nie będę oglądał. Model znałem od prawie trzydziestu lat z edycji Encore lecz byłem ciekawy co tam Zvezda dodała od siebie - nic, szkoda. Była szansa na całkiem ciekawy i egzotyczny model. Edytowane 14 Sierpnia przez jmx62 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia Jak ktoś ma problem z pisaniem, tworzy video - recenzje. To mówi wszystko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia 33 minuty temu, jmx62 napisał: W 6 minicie pada stwierdzenie "Mam mieszane odczucia" co prawda w stosunku do modelu a dla mnie te mieszane odczucia są w stosunku do autora. Kilka sekund wcześniej wyraźnie słychać ziewanie, terminologia techniczna poniżej chyba szkoły podstawowej (nóżka na której się samolot podpiera w stosunku do płozy ogonowej) itp. Inbox naprawdę na bardzo niskim poziomie. Aż mnie zachęciłeś do obejrzenia Warto było wspaniałości: 1:06 - "Kalkomanie. Nie są one szczególnie odkrywcze" 3:50 - dowiadujemy się w dość istotnej informacji, czyli: w jakim kolorze autor miewa sraczkę 5:40 - "podwieszenia pod bomby" 5:45 - aaaaaaaaaaaaaaaaaaale jestem znudzony 6 minut temu, India napisał: Jak ktoś ma problem z pisaniem, tworzy video - recenzje. Gorzej jak ktoś robi video-recenzje, nie mając wiele do powiedzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia 3 godziny temu, India napisał: Jak ktoś ma problem z pisaniem, tworzy video - recenzje. To mówi wszystko.. No i powiedział co wiedział. Nie mam szczerej ochoty produkować się pisemnie. Nie mam problemów z pisaniem są inne ważniejsze rzeczy do pisania. No, ale to takie typowo polskie się przywalić. Mam propozycję do Pana - założyć swój kanał na YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia 5 godzin temu, jmx62 napisał: Dzieki za inboxa który cytuję autora "nie urywa d...y" W 6 minicie pada stwierdzenie "Mam mieszane odczucia" co prawda w stosunku do modelu a dla mnie te mieszane odczucia są w stosunku do autora. Kilka sekund wcześniej wyraźnie słychać ziewanie, terminologia techniczna poniżej chyba szkoły podstawowej (nóżka na której się samolot podpiera w stosunku do płozy ogonowej) itp. Inbox naprawdę na bardzo niskim poziomie. Obejrzałem z czystej ciekawości poziomu prezentacji i już wiem że filmików tego autora nie będę oglądał. Model znałem od prawie trzydziestu lat z edycji Encore lecz byłem ciekawy co tam Zvezda dodała od siebie - nic, szkoda. Była szansa na całkiem ciekawy i egzotyczny model. Może i na niskim poziomie, ale szczerze mówiąc lata mi to. Ja się modelarstwem bawię i nie robię niczego na spinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia 3 godziny temu, Grzes napisał: Aż mnie zachęciłeś do obejrzenia Warto było wspaniałości: 1:06 - "Kalkomanie. Nie są one szczególnie odkrywcze" 3:50 - dowiadujemy się w dość istotnej informacji, czyli: w jakim kolorze autor miewa sraczkę 5:40 - "podwieszenia pod bomby" 5:45 - aaaaaaaaaaaaaaaaaaale jestem znudzony Gorzej jak ktoś robi video-recenzje, nie mając wiele do powiedzenia. Mój kanał mój styl. Nie podoba się nie zmuszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia Panie S. Gdybym był fanem tego typu działań, to pewnie bym założył. Ale nie jestem i po doświadczeniach, staram się omijać recenzje video. I obawiam się, że Pana dzieło nic do tego podejścia nie wniesie. Odpowiedzi tym bardziej nie zachęcą. Bez odbioru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia W dniu 7.08.2024 o 16:35, Grzes napisał: Aż mnie zachęciłeś do obejrzenia Warto było wspaniałości: 1:06 - "Kalkomanie. Nie są one szczególnie odkrywcze" 3:50 - dowiadujemy się w dość istotnej informacji, czyli: w jakim kolorze autor miewa sraczkę 5:40 - "podwieszenia pod bomby" 5:45 - aaaaaaaaaaaaaaaaaaale jestem znudzony Gorzej jak ktoś robi video-recenzje, nie mając wiele do powiedzenia. Aleś rozdrażnił kolegę, aż znowu film nakręcił Niestety kolega kompletnie nie potrafi brać na klatę krytyki (także tej konstruktywnej), co pokazał już wielokrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia 1 minutę temu, halset napisał: Aleś rozdrażnił kolegę 1 minutę temu, halset napisał: aż znowu film nakręcił O! Lecę oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia (edytowane) No...miałem nic nie pisać.. ale... da się to odzobaczyć? Edytowane 14 Sierpnia przez wuwumaster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia (edytowane) 3 godziny temu, wuwumaster napisał: No...miałem nic nie pisać.. ale... da się to odzobaczyć? Nie. Niestety - niech Szanowny nawet nie próbuje. Cerebrum Cancer z tego oglądania raczej nie będzie , ale niesmak estetyczny pozostaje długo. Wszak to nie Plazmo. Z mediami wszelkimi juz tak jest , że albo sie ma- albo nie ma ku temu"smykałki"- bez wzgledu na siłę parcia na szkło. Edytowane 14 Sierpnia przez boberm1 literówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia (edytowane) przynajmniej nie jest to kolejny nudny profesjonalny in-box, brawo za odwagę i szukanie własnej ścieżki w tym hobby Edytowane 14 Sierpnia przez panmopsik 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi