Skocz do zawartości

[G] sWS 60 cm Infrared Searchlight Carrier „Uhu” - G.W.H.. 1/35 (SF)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hejka,

poniżej  pojazd, co to miał być, a go nie było :szczerbol:

Za D. Doyle „Niemieckie pojazdy wojskowe II WW” - miał być standardowym ciężkim ciągnikiem holowniczym. Statusu tego nigdy nie osiągnął, zbyt późno podjęto decyzję o produkcji...

image.thumb.jpeg.b3c89e08a2edcc62eb35b15e28d5a367.jpeg

image.thumb.jpeg.9dbd8ddfe515990a119bcf05b498f382.jpeg

image.thumb.jpeg.b95fad688a2d1d5ff73cdf9f4b3c13d9.jpeg

image.thumb.jpeg.cf893f0a329c1d0aa837d01d7c6fd1b0.jpeg

image.thumb.jpeg.792a28f6410c90b749eff149d79d5950.jpeg

Edytowane przez Thalgonis
  • Like 8
Napisano

Może zainwestuj na następny raz w jakieś lepsze gąski, bo widać że często w swoich pracach masz problem z ich ułożeniem, zwisem, są trochę krzywo, za dużo tez krzywych zacieków, a tak to ujdzie, siadaj 3 😆

• Like 1
Napisano

Lepsze gąski to zawsze drugie tyle (jak nie więcej) co cena robionego modelu - dla mnie (sorry) bez sensu... To ma być frajda z hobby a nie ciułanie grosz do grosza... Jak są lepsze w zestawie to OK, jak nie ma to mówi się trudno :)

• Like 2
Napisano
1 minutę temu, Thalgonis napisał:

Lepsze gąski to zawsze drugie tyle (jak nie więcej) co cena robionego modelu - dla mnie (sorry) bez sensu... To ma być frajda z hobby a nie ciułanie grosz do grosza... Jak są lepsze w zestawie to OK, jak nie ma to mówi się trudno :)

Spoko, rozumiem Twój punkt widzenia, nic mi do tego, Twoje fundusze i modele :)

• Like 1
Napisano
1 minutę temu, Thalgonis napisał:

Frajda z hobby to jest TUTAJ:

• Like 1
  • Haha 1
Napisano
1 minutę temu, _OldMan_ napisał:

Frajda z hobby to jest TUTAJ:

Widzę, że kolega ma ubaw po pachy. Normalnie dojrzała postawa 

Na szczęście ja w takie postawy mam wygwizdane.

No i się nie dziwię, że wielu nie udziela się na forach patrząc na takie postawy.

Napisano (edytowane)
7 minut temu, Sjmport napisał:

Widzę, że kolega ma ubaw po pachy. Normalnie dojrzała postawa 

Na szczęście ja w takie postawy mam wygwizdane.

No i się nie dziwię, że wielu nie udziela się na forach patrząc na takie postawy.

A co ma płakać ? Pozostaje się pośmiać  😅

Edytowane przez Evildead
Napisano
15 minut temu, Evildead napisał:

A co ma płakać ? Pozostaje się pośmiać  😅

Dojrzałe postawy dorosłych facetów nie ma co.

Większość ludzi nie robi eksponatów do muzeum. No, ale trzeba wszystko robić co do milimetra przecież.

Zalecam więcej luzu s podejściu do HOBBY.

• Haha 1
Napisano (edytowane)
8 minut temu, Sjmport napisał:

Dojrzałe postawy dorosłych facetów nie ma co.

Większość ludzi nie robi eksponatów do muzeum. No, ale trzeba wszystko robić co do milimetra przecież.

Zalecam więcej luzu s podejściu do HOBBY.

Czy to luz , czy to zwykłe niechlujstwo.. 😂, dobra koniec, nie tu o tym, przepraszamy Thalgonisa za off top

Edytowane przez Evildead
Napisano
2 minuty temu, Thalgonis napisał:

Panowie, to mój najmójszy WONtek, więc proszę mi nic nie „amputować” awanturkami :)

Cicho tera :lol:

Popcorn GIFs - Hole dir die besten GIFs auf GIFER

• Haha 3
Napisano

To zanim ci go zamkną (lepiej wyczyścić niż zamknąć), to pozwolę sobie napisać, że całkiem fajnie ci to wyszło. Tylko te przednie koła mają brudzenie trochę jak od linijki. 

• Thanks 1