Super Moderator jawkers Napisano 19 Października 2008 Super Moderator Share Napisano 19 Października 2008 Witam. Czy podczas sklejania, miałeś jakieś problemy z osłoną silnika? Bo widzę że leży jak ulał i niewiem czy coś kombinowałeś, czy tak spasowały elementy. Ja w moim Western Starze miałem duży problem z maską choć to troszkę inny model i jak możesz to zapodaj zdjęcia silnika z bliska, bo widzę, że ciekawie wygląda a nie chcesz się nim pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 moge tylko dodać jak sklejałem ramę, gdyż nie robiłem zdjęć ale mam wszystko do niego czyli pudełko kalki i inne cześć tu jest link do relacji z budowy, tylko rama Witam.Czy podczas sklejania, miałeś jakieś problemy z osłoną silnika? Bo widzę że leży jak ulał i niewiem czy coś kombinowałeś, czy tak spasowały elementy. Ja w moim Western Starze miałem duży problem z maską choć to troszkę inny model i jak możesz to zapodaj zdjęcia silnika z bliska, bo widzę, że ciekawie wygląda a nie chcesz się nim pochwalić. z maska były małe problemy gdyż była ona po bokach troche zagruba i trzeba było ją przyszlifować jak możesz to zapodaj zdjęcia silnika z bliska, bo widzę, że ciekawie wygląda a nie chcesz się nim pochwalić. na prośbę kolegi dodaje kilka zdjęć silnika: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da54f57b09535431.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12722155c4d34812.html Edit... Edytuj swoje posty poprzez opcję ZMIEŃ, a nie jak do tej pory wysyłasz posta za postem... Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 (edytowane) mk-14 mam pytanko. Czy nie pokazywałeś tego modelu już na jakimś innym forum modelarskim bo jestem pewien na 99%, że go gdzieś już widziałem. Ps. Jeżeli się mylę to sorki, nie mam na celu cie oskarżać Edytowane 19 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 mk-14 mam pytanko. Czy nie pokazywałeś tego modelu już na jakimś innym forum modelarskim bo jestem pewien na 99%, że go gdzieś już widziałem. Nie, nigdzie go nie pokazywałem A możesz podać link tego forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Października 2008 Super Moderator Share Napisano 19 Października 2008 Dzięki wielkie. Model godny uwagi, i podoba mi się jego wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Sorki, ale nie pamiętam, gdzie to było. Jak będzie więcej czasu to poszukam. A co do modelu to robi wrażenie jak na 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk-14 Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 W kraju raczej nie uświadczysz wanny, jeżeli już to tylko na allegro. Natomiast bez problemu można licytować na ebay'u: link do aukcji tornado a oriętujesz się jak z cenami przesyłki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 W kraju raczej nie uświadczysz wanny, jeżeli już to tylko na allegro. Natomiast bez problemu można licytować na ebay'u: link do aukcji tornado a oriętujesz się jak z cenami przesyłki?? W aukcji jest podany koszt wysyłki do Polski - 41 $ US. w tym przypadku jest to dosć drogo. Przed chwilą kupiłem model Chevy Titan 90, a za wysyłkę zapłaciłem 32 $ US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 http://www.allegro.pl/item465208407_tri_axle_gravel_trailer_bcm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 ooo też szukałęm jej . tylko coś cena yy duża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi