Super Moderator jawkers Napisano 19 Października 2008 Super Moderator Napisano 19 Października 2008 Witam. Czy podczas sklejania, miałeś jakieś problemy z osłoną silnika? Bo widzę że leży jak ulał i niewiem czy coś kombinowałeś, czy tak spasowały elementy. Ja w moim Western Starze miałem duży problem z maską choć to troszkę inny model i jak możesz to zapodaj zdjęcia silnika z bliska, bo widzę, że ciekawie wygląda a nie chcesz się nim pochwalić. Cytuj
mk-14 Napisano 19 Października 2008 Autor Napisano 19 Października 2008 moge tylko dodać jak sklejałem ramę, gdyż nie robiłem zdjęć ale mam wszystko do niego czyli pudełko kalki i inne cześć tu jest link do relacji z budowy, tylko rama Witam.Czy podczas sklejania, miałeś jakieś problemy z osłoną silnika? Bo widzę że leży jak ulał i niewiem czy coś kombinowałeś, czy tak spasowały elementy. Ja w moim Western Starze miałem duży problem z maską choć to troszkę inny model i jak możesz to zapodaj zdjęcia silnika z bliska, bo widzę, że ciekawie wygląda a nie chcesz się nim pochwalić. z maska były małe problemy gdyż była ona po bokach troche zagruba i trzeba było ją przyszlifować jak możesz to zapodaj zdjęcia silnika z bliska, bo widzę, że ciekawie wygląda a nie chcesz się nim pochwalić. na prośbę kolegi dodaje kilka zdjęć silnika: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da54f57b09535431.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12722155c4d34812.html Edit... Edytuj swoje posty poprzez opcję ZMIEŃ, a nie jak do tej pory wysyłasz posta za postem... Admin... Cytuj
raben Napisano 19 Października 2008 Napisano 19 Października 2008 (edytowane) mk-14 mam pytanko. Czy nie pokazywałeś tego modelu już na jakimś innym forum modelarskim bo jestem pewien na 99%, że go gdzieś już widziałem. Ps. Jeżeli się mylę to sorki, nie mam na celu cie oskarżać Edytowane 19 Października 2008 przez Gość Cytuj
mk-14 Napisano 19 Października 2008 Autor Napisano 19 Października 2008 mk-14 mam pytanko. Czy nie pokazywałeś tego modelu już na jakimś innym forum modelarskim bo jestem pewien na 99%, że go gdzieś już widziałem. Nie, nigdzie go nie pokazywałem A możesz podać link tego forum?? Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 19 Października 2008 Super Moderator Napisano 19 Października 2008 Dzięki wielkie. Model godny uwagi, i podoba mi się jego wykonanie. Cytuj
raben Napisano 19 Października 2008 Napisano 19 Października 2008 Sorki, ale nie pamiętam, gdzie to było. Jak będzie więcej czasu to poszukam. A co do modelu to robi wrażenie jak na 2. Cytuj
mk-14 Napisano 19 Października 2008 Autor Napisano 19 Października 2008 W kraju raczej nie uświadczysz wanny, jeżeli już to tylko na allegro. Natomiast bez problemu można licytować na ebay'u: link do aukcji tornado a oriętujesz się jak z cenami przesyłki?? Cytuj
tornado Napisano 19 Października 2008 Napisano 19 Października 2008 W kraju raczej nie uświadczysz wanny, jeżeli już to tylko na allegro. Natomiast bez problemu można licytować na ebay'u: link do aukcji tornado a oriętujesz się jak z cenami przesyłki?? W aukcji jest podany koszt wysyłki do Polski - 41 $ US. w tym przypadku jest to dosć drogo. Przed chwilą kupiłem model Chevy Titan 90, a za wysyłkę zapłaciłem 32 $ US. Cytuj
Gość Napisano 22 Października 2008 Napisano 22 Października 2008 http://www.allegro.pl/item465208407_tri_axle_gravel_trailer_bcm.html Cytuj
kozi84 Napisano 22 Października 2008 Napisano 22 Października 2008 ooo też szukałęm jej . tylko coś cena yy duża . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi