Skocz do zawartości

Opel Blitz, Kubelwagen and Kettenkrad

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Opel z Italeri, pozostałe Academy.

W Kettenkradzie odłamała się kierownica więc każdy wie co myśleć

a026e7509f59c1a3.jpg

b2f7e1af0227e4db.jpg

902a005694e6d80e.jpg

2d73822556eaae55.jpg

e5ed0f6bf098e50c.jpg

b2fdcd4699f24c52.jpg

d927f82acd5b5c72.jpg

cf90cd8b0e0e5a8a.jpg

6a09fc0d45b78f18.jpg

Napisano

wybacz, że to powiem, ale nie podobają mi się zbytnio, nie dopracowane, tj. malowanie, te błoto lepsze, ale ta rdza...

najlepiej wygląda kubel... ale... jest dużo ale, jeśli możesz dopracuj je, nie wiem na jakim jesteś poziomie,

Napisano

Co do malowania faktycznie w kilku miejscach muszę jeszcze popracować pędzlem ale błotko i rdze zostawię tak jak jest

Napisano

czym robiłeś fotki? interesuje mnie to, że na jednej model jest 'normalny', a na drugiej nabiera takiej świecącej niebieskości...

ogólnie no cóż, jest faktycznie dużo niedociągnięć, które zauważy nawet "lotnik" taki jak ja pojazdy wojskowe to nie moja specjalność.

aha i co do kierownicy.. skoro się oderwała to ją przyklej

Napisano

A czym malowałeś pojazdy ( jakimi farbami), bo według mnie na pojazdach położone są ich zbyt grube warstwy.

Napisano

W Oplu problem z szoferką polega na tym że trudno ją dopasować do ramy i trochę jest przechylona zostanie poprawiony

Po obejrzeniu zdjęć gąsienice zostaną poprawione

A błotko zostaje jak jest

Napisano
Model master 4795, czarny i metaliczny

No to moim zdaniem albo musisz zmienić farby, albo sposób malowania pędzlami, bo na zdjęciach widać naprawdę grubo położone warstwy farby. Za grubo.

Napisano

W przedstawionych w tym temacie modelach a ty myślałeś że w czym

Napisano

twoich, moich, bo nie wiem co krytykować :P

sorcia, nie kontaktuje zbytnio...

Napisano

Osobiście wolałbym pochwały a nie krytyki ale jak trzeba to chodzi o moje

Napisano

aha,

krytyka jest dobre, o ile nie jest bezczelna :P

mam pytanie jak wygląda twój najlepiej postrzegany model (ze wszystkich)? bo chce porównać