Zbyszek Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Opel z Italeri, pozostałe Academy. W Kettenkradzie odłamała się kierownica więc każdy wie co myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 dlaczego to błoto jest... pomarańczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Wydaje mi się że jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 A może to rdza jak na moim T-55??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Chciałem uzyskać rdze i błoto efekty widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 wybacz, że to powiem, ale nie podobają mi się zbytnio, nie dopracowane, tj. malowanie, te błoto lepsze, ale ta rdza... najlepiej wygląda kubel... ale... jest dużo ale, jeśli możesz dopracuj je, nie wiem na jakim jesteś poziomie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Co do malowania faktycznie w kilku miejscach muszę jeszcze popracować pędzlem ale błotko i rdze zostawię tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 czym robiłeś fotki? interesuje mnie to, że na jednej model jest 'normalny', a na drugiej nabiera takiej świecącej niebieskości... ogólnie no cóż, jest faktycznie dużo niedociągnięć, które zauważy nawet "lotnik" taki jak ja pojazdy wojskowe to nie moja specjalność. aha i co do kierownicy.. skoro się oderwała to ją przyklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Fotki robione były dwoma różnymi aparatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 A czym malowałeś pojazdy ( jakimi farbami), bo według mnie na pojazdach położone są ich zbyt grube warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 Model master 4795, czarny i metaliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 jak mogę coś podpowiedzieć, to proponuję poprawić gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Opel za bardzo opadł na przód:)Błoto nie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 POPRAWIĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Pooglądaj sobie zdjęcia: http://www.autogallery.org.ru/m/hk101.htm ps. pod pompuj kółko w Oplu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 W Oplu problem z szoferką polega na tym że trudno ją dopasować do ramy i trochę jest przechylona zostanie poprawiony Po obejrzeniu zdjęć gąsienice zostaną poprawione A błotko zostaje jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Model master 4795, czarny i metaliczny No to moim zdaniem albo musisz zmienić farby, albo sposób malowania pędzlami, bo na zdjęciach widać naprawdę grubo położone warstwy farby. Za grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 Wydaje mi się że to wina zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 ale serio to ta rdza jest do... nie przypomina rdzy, a Model Mastera 4795 ja też malowałem i nawet na zdjęciach jest dobrze: viewtopic.php?t=10096 viewtopic.php?t=9924 więc sądze że to nie wina fotografii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 Rdze i błoto na modelach nazwę syfem ni to rdza ni to błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 że u kogo bo nie łapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 W przedstawionych w tym temacie modelach a ty myślałeś że w czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 twoich, moich, bo nie wiem co krytykować :P sorcia, nie kontaktuje zbytnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 Osobiście wolałbym pochwały a nie krytyki ale jak trzeba to chodzi o moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 aha, krytyka jest dobre, o ile nie jest bezczelna :P mam pytanie jak wygląda twój najlepiej postrzegany model (ze wszystkich)? bo chce porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi