Thalgonis Napisano 21 Marca Autor Share Napisano 21 Marca Pany, problem... Chciałem zrobić kilka kałuż ze stojącą wodą, użyłem tego z lewej, wyszło jak po prawej - jakieś białe zamiast przezroczyste... CO zrobiłem źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca białe, bo przymrozki przygruntowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca (edytowane) Obstawialbym ze to sie nanosi cienkimi warstwami skoro to nie zywica tylko akryl. Po drugie to produkt do teksturowania a nie wylewania grubszymi warstwami. Raczej do robienia fal. Edytowane 21 Marca przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Marca Autor Share Napisano 21 Marca 50 minut temu, patrykd napisał: Obstawialbym ze to sie nanosi cienkimi warstwami skoro to nie zywica tylko akryl. Po drugie to produkt do teksturowania a nie wylewania grubszymi warstwami. Raczej do robienia fal. Czyli Vallejo robi w ch… klientów - still water jakby nie tłumaczyć, to woda stojąca… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Mam still Water od AK, jakieś 5 lat stoi w butli i nic mu nie jest, nie ma żadnej piany , może nie wymieszaleś dobrze tego vallejo, i fakt to cienkimi warstwami trzeba lać, lepiej kilka niż na raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Godzinę temu, patrykd napisał: Po drugie to produkt do teksturowania a nie wylewania grubszymi warstwami. Raczej do robienia fal. Co za bzdury opowiadasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca 3 godziny temu, Thalgonis napisał: CO zrobiłem źle? Nie sprawdziłeś produktu. Trzeba było wylać gdzieś na boku. Używałeś już tego kiedyś ? Produkt może przemrożony. 3 godziny temu, Thalgonis napisał: Chciałem zrobić kilka kałuż ze stojącą wodą Do kałuż jest taki preparat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Marca Autor Share Napisano 21 Marca Fakt, błąd polegał na NIE sprawdzeniu na boku... Ale ja jestem starszej daty i wierzę w słowo pisane -jak stoi na etykiecie, że... „stoi” to wierzę, że będzie stać Wiem, że produkty od AK są lepsze, bo sam używam od nich mas do robienia ziemi, błota itp. i jest wszystko OK. Tego akurat nie było więc wziąłem to co było na stanie Nie będę kupował dodatkowego produktu, spróbuję zamalować „to białe” jakąś ciemniejszą farbką od błota wokół. Jak wyschnie dam krople błyszczącego lakieru bezbarwnego... Zobaczymy jak wyjdzie, nie robiłem nic takiego dotychczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca A jakiś bezbarwny klej polimerowy? taniej wyjdzie, jak w końcu wyschnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi