artoor_k Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Pod koniec lipca sprawiłem sobie takie oto cudo Su-27 z Trumpetera w skali 1:32,w malowaniu rosyjskiego regimentu 4 Armii z Chojny.Poniżej in-box: Pudło: Instrukcja 24 strony: Kalki: Wzory malowania: Fototrawionki: Części metalowe: Gumowe opony: Części przeźroczyste: Pozostałe elementy i zbliżenia niektórych części: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Miałbym wielką prośbę o skan kalek i schematu malowania podwieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Października 2008 Autor Share Napisano 21 Października 2008 niestety nie mam skanera...mogę fotkę zrobić jeśli to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 jeśli możesz to tak ale żeby było dobrze widac bardzo mi zalerzy chodzi miu o rozmieszczenie napisów eksploatacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Października 2008 Autor Share Napisano 21 Października 2008 ok.Dziś powinienem to zamieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 W...wow! Extra model. Trumpek robi go w 48? Kupiłbym od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 jeśli możesz to tak ale żeby było dobrze widac bardzo mi zalerzy chodzi miu o rozmieszczenie napisów eksploatacyjnych pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Października 2008 Autor Share Napisano 21 Października 2008 Ono wzorce malowania: A teraz zdjęcia kalek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 pewien japończyk zrobił to cudo przy okazji dokładnie obfotografując: http://www.naritafamily.com/howto/Su27/photo_frame.htm można sporo rzeczy tam podpatrzeć pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi