Super Moderator Greif Napisano 27 Września Super Moderator Share Napisano 27 Września @kopernikwejdz na emp3.eu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Września Share Napisano 27 Września 19 godzin temu, kopernik napisał: Chłopak robiony na zamówienie ? W ofercie sklepu w tej skali nie występuje. Występuje Jeśli chodzi o figurki to jest oddzielna zakładka/kategoria Figurki są dostepne w wielu skalach od 1:72 do 1:24 w wersji normalnej lub odbicie lustrzane Po prostu trzeba wybrać odpowiednią wielkość/skalę przed dodaniem do koszyka. Nie chciałem powielać produktów - teraz natomiast zacząłem też dodawać do figurki do skal w 1:35, 1:48 i 1:72 Tu jest przykład: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Września Autor Share Napisano 30 Września Kandydat na harcerza się nieco zmienił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Października Autor Share Napisano 4 Października No dobra, powoli zacząłem ujeżdżać konika... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października Kierowca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi