Kat_von_C Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Cześć, prośba o pomoc: Jestem w trakcie budowy Stuga z 17 DPanc SS z Normandii (stare Academy + blachy i zimmerit) i mam pytanie - co sądzicie o tych kolorach? Po pomalowaniu jakby mniej mi się już podoba, nie wiem czy nie pomalować go od nowa bo chyba te linie wyszły mi za gęsto (nie wiem też czy nie są za grube). Wrzucam wzór i to co zrobiłem. Proszę dajcie znać co o tym sądzicie, z góry dzięki za wszystkie rady 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Co się StuGa czepiasz!? Dobrze wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Wygląda bardzo dobrze. Działaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Października Super Moderator Share Napisano 1 Października Dodatkowo jak to w Normandii obsadzisz krzaczorami i będzie super StuG IV fajna maszynka. Oglądam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Fajnie kamuflaż wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kat_von_C Napisano 18 Października Autor Share Napisano 18 Października Dzięki za wasze opinie, działam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi