Mechanik Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Przedstawiam wam scanię R380 Troche mi nie wyszła :/ [img[http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/533cb856c57508da.html[/img][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Witam , Który to twój model ? Bo jeżeli pierwszy to nie jest źle, chodź mogłeś coś pomalować chociaż.Popraw wycieraczki bo jednej nie ma , a druga jakoś tak krzywo jest , następna rzecz to tylnia felga popraw bo gdzieś nie ma tej "obręczy". Zaprezentuj naczepę jak możesz. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Model jest pierwszy Tylko Podładuje baterie Obręcza jest tylko niewidać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Aha, tak myślałem to w następnych modelach staraj się już malować poszczególne szczegóły itp, model wtedy dużo zyska. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Teraz będzie daf 105 obiecam że pomaluje .Tylko Mam problem z farbą kupiłem i jest tak jak woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Proponuje stosować w spreju. A jaką farbę kupiłeś ? Jaką masz koncepcje na Dafa ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Dafa Che pomalowac na Zółty albo czerwony farbe kupiłem na czołg taki za 20 zł pactra acrylic enamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Tak jak wyżej pisałem lepiej malować sprejem, bo zobaczysz jaki będzie efekt malowania pactra. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 a chce kupić aeograf za 90 zł dobry będzie na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 niezła ;), szkoda że nie pomalowana, jakoś bez życia wygląda ;D, ale ogólnie nie jest tragiczna, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 Fotki Na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Brak malowania to jedno, ale dlaczego błotniki z tyłu sa przyklejone odwrotnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Mechanik w naczepie źle posklejałeś felgi lub odwrotnie nałożyłeś dokładnie nie widzę, ale raczej to pierwsze. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Postaraj się następny model pomalowac Jak na pierwyszy model to jest ok. Jeszcze dużo pracy cie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 W oczy rzucają się źle sklejone felgi. Zarówno w naczepie jak i lewa tylna w ciągniku. Co do błotników to pewnie tak w instrukcji było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 A wy już musicie komentować żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 No chyba krytyka jest potrzebna bo będziesz wiedział co poprawic w następnym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Gratuluję..pierwsze koty za płoty jak to się mówi. Najgorzej jest zacząć , potem jakoś idzie Każdy z nas jak zaczynał to na pewno robił pełno baboli. Ja robię kolejne modele ii zawsze jakiś babol wyjdzie... Z tym malowaniem to na spokojnie zacznij. Jest kilka tematów poświęconych malowaniu modeli. Na początku na pewno będzie ci ciężko to normalka i prawdopodobnie użyjesz albo pędzla lub pójdziesz krok dalej spraya. Będziesz musiał się nauczyć malować jednym i drugim. Każda forma malowania jest inna i wymaga innej techniki, której opanowanie ci chwile zajmie jak nie dłuższą Tak więc życzę powodzenia i witam w bratni modelarzy SALUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Mam kilka modeli złomu to testowałem i następny model maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi