mig Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Ca.100 Składa się w miarę dobrze jak na short runa ale w kilku miejscach mógłby być lepiej dopracowany. Elementy kokpity (tablice i wręgi) wymagają przeszlifowanie żeby dało się zamknąć kadłub. Montaż górnego i dolnego płata też mógłby być lepiej rozwiązany. Górny płat przykleiłem pod zbyt dużym kątem. Nie wszystkie naciągi wyszły tak jak chciałbym. Przerobiłem mocowanie śmigła tak aby się obracało, dodałem naciągi i linki sterowe. Model malowany AK (podkład) Hatakami, Humbrolami, Italeri, Pędzlem. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Modelik super ! Wielki plus za malowanie pędzelkiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października Góra bardzo dobra (pierwszy plus), dół trochę gorzej (ale przecież nikt się nie będzie kładł pod niego ). Za pędzlowane plamki - drugi plus. A trzeci ( z małym minusem za luzy) za olinowanie, to zawsze jest lepsza zabawa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października model bardzo ladny ! krotko tylko o naciagach - szkol jest 25 i tyle tez opinii w moim He-51 ( sorry za slabe zdjecie ) "zastosowalem" pedzel z Tesco kupiony przed laty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Października Autor Share Napisano 29 Października Dziękuję za miłe komentarze. Ciapki nie są aż tak trudne do malowanie ale wymagają bardzo dużo cierpliwości i precyzji. Ciapkowanie tego modelu zajęło mi godzinę. Pomysł na naciągi z włosia pędzla ciekawy i wygląda dobrze. Tylko czy pędzle z czarnym włosiem są jeszcze do kupienia? Już dawno takich nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Tesco tez niestety " wyprowadzili" - a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada W dniu 27.10.2024 o 12:01, BRAVO112 napisał: pedzel z Tesco kupiony przed laty Tego patentu nie znałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada Fajny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi