Zbyszek Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Rozpocząłem sklejać to maleństwo Jak narazie klei się całkiem przyjemne choć niektóre części są super małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 O super, że zrobiłeś relacje! Podoba mi się ten model i chętnie zobaczę jak go wykonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Super małe części to są w SLT 50-3 elefant revella ale cóż pruj do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Model jest rzadko spotykany (przynajmniej w tej skali) na forach modelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Zbyszek, by Ci sie lepiej z tymi blaszkami współpracowało, postaraj sie je odchudzic pilnikiem, są dość grube, przez co łamliwe - a po zeszlifowaniu bedą sie i lepiej prezentowały. Za wczasy sprawdź jak Ci leża gaski, bo nie wiem czy nie bedziesz musiał popracowac nad kołami zebatymi,jak i tymi na tyle. Składałem podobna pozycję firmy ATTAK(? poprawcie jak pomyliłem), i pomimo ze tam dodaja el. żywiczne stawiam na UM, te podwozia składa sie o wiele przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Co ro tzw. gąsek, to najpierw jest poskładaj na sucho i dopasuj, inaczej będzie miał problemy, sprawdź również jak pasują do koła zębatego, zapewne trzeba będzie podpiłować. Blaszki koniecznie trzeba ścienić i "odhartować" np. nad zapalniczka zippo, te wypraski są cholernie twarde i kruche : znam z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Czeka mnie jeszcze dużo zabawy Ale powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Fajnie. Też mam takiego na warsztacie. Mój ma być w wersji deczko zdezelowanej i porzuconej jako element dioramy. Czy ktoś ma choć jedno zdjęcie pojazdu z epoki?! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Popraw bandaże , bo są nierówno pomalowane na czarno , wiem że trudno jest je pomalować przy tej skali ale nie nie możliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Gąsienice z powodu wielkości są potworne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Koszmar jak cholera, ale dasz radę, popraw te "opinacze" gumowe na kołach. Jedna uwaga, zaczynaj od długich części gąsienic i od dołu, jak ci się coś zwali na górnych gąskach, to błotnik częściowo zamaskuje i ty będziesz tylko o tym wiedział Fajna ta Skoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Dzięki za rade dostosuje się do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Model zakończony, zdjęcia dam jutro na galerie, okażę się czy jest tak tragiczny jak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Co! Już koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 Chodzi ci o to że tak szybko czy tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi