Ryszard Napisano 30 Października 2024 Share Napisano 30 Października 2024 Szukam firmy lub osoby do wykonania obudowy modelu żaglowca o wymiarach 120 x 60 x 30 cm. z plexy lub szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Października 2024 Share Napisano 30 Października 2024 najlepiej popytaj w warsztacie szklarskim u nie pani ladnie zrobila kilkanascie roznych gablot - najwieksza 150x80x50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 30 Października 2024 Share Napisano 30 Października 2024 Tylko nie szkło. W razie W potłuczone szkło niszczy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Października 2024 Share Napisano 31 Października 2024 U szklarza zamów takie akwarium z szyby 3mm. postawisz odwrotnie i szafa gra. Ja od 25 lat stosuje takie rozwiązanie i nic się nie potłukło. A i myje się ładnie, nie rysuje się nie matowieje nie zmienia koloru. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 (edytowane) też mam szkłane ale mój szklarz mówi że z mniej niż 5 mm nie zrobi Edytowane 3 Grudnia 2024 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi