Kolekcjoner WP Napisano 17 Listopada Autor Share Napisano 17 Listopada Kadłub i skrzydła sklejone w całość. W przyszłym tygodniu będę szpachlować zarówno kadłub jak i skrzydła, a jak efekt będzie satysfakcjonujący to skjelę je w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada U mnie na łączeniu skrzydła-kadłub była mała szczelinka, którą zalepiłem szpachlą akrylową z Wamodu. Na zdjęciu jeszcze przed obróbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada W dniu 8.11.2024 o 22:55, mig napisał: Jest jeszcze Heller. W dniu 9.11.2024 o 22:41, mig napisał: Coś mi się kojarzyło, że Airfix zrobił Dakotę. Tego, że Heller robi przepak Airfixa to nie wiedziałem. Jest jeszcze model firmy ESCI, całkiem ładny mimo, że ma już swoje lata. Żeby było ciekawiej Italeri pakuje go w zestawie Italeri 1338 Dakota Mk.III, który jest dostępny np w Mojehhobby. https://www.mojehobby.pl/products/Dakota-Mk.III.html Ps. Mam ten stary model ESCI w wersji AC-47 Gunship "Spooky", który od ponad 30 lat zalega w szafie i wciąż dojrzewa Fotki z sieci w celach poglądowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada O C-47 z Italeri wiedziałem od dawna. Ten AC-47 ESCI to już vintage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada 2 godziny temu, mig napisał: Ten AC-47 ESCI to już vintage. Może i vintage ale to wciąż te same formy, które nadal pakuje Italeri...no może poza elementami dla ganszipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi