MayonesEXG7 Napisano Wtorek o 15:34 Share Napisano Wtorek o 15:34 (edytowane) Dziękuję za druk koledze z forum. Trochę z innej beczki. Mam pomysł na dioramę wstępnie, ale nie chciałem powielać pomysłu pewnej Pani z YT, która fajne podłożę do wspinaczki zrobiła dla Lary. Zawsze podczas budowy, plany mogą się zmienić, co do otoczenia. Idzie zima, więc musi w tej pozycji panienka wykonać jakiś wysiłek na szczycie. Zapewne większość lubi skąpe odziane panie-tutaj w ciszkach. Powoli, zobaczymy jak będzie szło, bo czasowo słabo na modeling ostatnio. Poszedł epoxy puty na łączeniu, na ręcę lepiej to wygląda. Druk ładny, ale materiał kruchy. Każdą z podpór-odcinamy pojedynczo. Edytowane 17 godzin temu przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano Wtorek o 16:11 Share Napisano Wtorek o 16:11 Akurat 'młoda Lara' jakoś lepiej wygląda w różnych ubraniach .. Ale siedzę cichutku w kąciku i podglądam warsztat lepszych od siebie. Muszę się czegoś nauczyć a podglądanie lepszych to jedna z lepszych metod. Czym kleiłeś elementy do siebie? CA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano Wtorek o 16:25 Autor Share Napisano Wtorek o 16:25 Taka duża figurka, wymaga lepszego malowania twarzy-tutaj nauka na większej skali niż 35. CA tylko, tutaj Slow 5k VMS lepszy, niż zwykły super glue. Używam do blach tego kleju-prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu A ja w kwestii formalnej - zmień tytuł na Rise of Tomb Raider. Bo tak trochę niegramotnie i w oczy kłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi