kret69 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia ciekawe. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, kret69 napisał: ciekawe. Dzieki. Oto jak to wyglada: Najmniejsza czeska żyletka: Tamiya pa-22 najdrobniejsza siatka w porownaniu z frogskin: Niestety to ostatni arkusz, nie mam już czym się podzielić. Kilka rozdałem.... Ale są na Amazonie i EBayu do kupienia. W tej skali to nie widzę innego zastosowania jak cobra ,venom i viper tam siatki są bardzo drobne w rzeczywistości więc powinno dać radę na modelu. Edytowane 17 Stycznia przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Mała aktualizacja tematu: "Glass cocpit" AH-1Z . Niestety to co daje KELIK za nie małe pieniądze, jak wcześniej wspomniałem trochę mija się z rzeczywistością... Dlatego też Wykorzystałem kilka innych "części " z zestawu dla mh-53 oraz mh-47. Wszystko jest malutkie i mało widoczne gołym okiem . Oto rezultaty: W następnej kolejności fotele... W międzyczasie wycinanki pod siatki w kadlubie ciąg dalszy : Edytowane 6 Kwietnia przez Bikernytzu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi