Bikernytzu Napisano 17 Stycznia 2025 Autor Napisano 17 Stycznia 2025 (edytowane) 2 godziny temu, kret69 napisał: ciekawe. Dzieki. Oto jak to wyglada: Najmniejsza czeska żyletka: Tamiya pa-22 najdrobniejsza siatka w porownaniu z frogskin: Niestety to ostatni arkusz, nie mam już czym się podzielić. Kilka rozdałem.... Ale są na Amazonie i EBayu do kupienia. W tej skali to nie widzę innego zastosowania jak cobra ,venom i viper tam siatki są bardzo drobne w rzeczywistości więc powinno dać radę na modelu. Edytowane 17 Stycznia 2025 przez Bikernytzu Cytuj
Bikernytzu Napisano 6 Kwietnia 2025 Autor Napisano 6 Kwietnia 2025 (edytowane) Mała aktualizacja tematu: "Glass cocpit" AH-1Z . Niestety to co daje KELIK za nie małe pieniądze, jak wcześniej wspomniałem trochę mija się z rzeczywistością... Dlatego też Wykorzystałem kilka innych "części " z zestawu dla mh-53 oraz mh-47. Wszystko jest malutkie i mało widoczne gołym okiem . Oto rezultaty: W następnej kolejności fotele... W międzyczasie wycinanki pod siatki w kadlubie ciąg dalszy : Edytowane 6 Kwietnia 2025 przez Bikernytzu 14 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi