KrisC Napisano 11 Grudnia 2024 Share Napisano 11 Grudnia 2024 (edytowane) Przedstawiam relację z budowy ORP KORMORAN w skali 1:100. Model został zbudowany od podstaw jakieś pół roku temu. Pozdrawiam. Edytowane 11 Grudnia 2024 przez KrisC 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 11 Grudnia 2024 Share Napisano 11 Grudnia 2024 Pięknie, pięknie, czy ja tam dobrze widzę wycinarkę laserową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisC Napisano 11 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2024 19 minut temu, wieslaw_ napisał: Pięknie, pięknie, czy ja tam dobrze widzę wycinarkę laserową? Lasera na zdjęciach nie widać, choć posiadam. To co widać to frezarka mojego autorstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Grudnia 2024 Share Napisano 11 Grudnia 2024 świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisC Napisano 11 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2024 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 11 Grudnia 2024 Share Napisano 11 Grudnia 2024 Super. Mam nadzieję że bedzi można go zobaczyć gdzieś na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisC Napisano 11 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2024 (edytowane) Był na kilku imprezach modelarskich w tym roku. W przyszłym będzie w Olsztynie. Edytowane 11 Grudnia 2024 przez KrisC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 11 Grudnia 2024 Share Napisano 11 Grudnia 2024 12 minut temu, KrisC napisał: Był na kilku imprezach modelarskich w tym roku. a na navige pojechałes jak sugerowałem fajowy i fajnie wyglada w realu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisC Napisano 11 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2024 Niestety nie. Może w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 12 Grudnia 2024 Share Napisano 12 Grudnia 2024 (edytowane) musisz dac im szansę - tak jakoś mi się skojarzyło 11 godzin temu, KrisC napisał: Niestety nie. Może w przyszłym roku. Edytowane 12 Grudnia 2024 przez laskonogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi