adamkijak Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Dobry wieczór Zaczynam projekt transportu do łódki którą właśnie skończyłem (galeria w odpowiednim dziale). Zamierzam przerobić MTVR and Mk31 czyli na ciągnik siodłowy, wszystkie brakujące elementy wezmę od M920 i naczepę z tego zestawu dołączę do przerobionego pojazdu, czyli z 2 zestawow Trumpka złożę jeden. Jak na razie taki postęp po paru godzinach: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 Zacne przedsięwzięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 Podglądam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 23 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2024 Hej Rodzinka w chacie w pełnym zestawie, wiec trzeba się czymś zająć żeby nie zwariować. Rozpakowalem MTVR i jak na razie bez większych problemów. Trzeba było skrócić ramę odrobinę, siodło wziąłem z M920 a resztę mozolnie skrobałem w plastiku, trochę czasu minęło od ostatniego czasu jak budowałem od zera różne elementy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 25 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2024 4 godziny przysiedzialem dzisiaj, jak na razie to interpretacja wizualna, wiec głowy nie dam ze jest na 100%. Mk31 maja skręcana tylna oś, wiec zawieszenie jest inne, tego niestety nie odtworzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Grudnia 2024 Share Napisano 25 Grudnia 2024 Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2024 Interpretacji wizualnej ciąg dalszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Sprawnie do przodu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Dobra, ciągnik uważam za sklejony, zostały 3 duperele i może trochę okablowania, ale to nie zmieni wyglądu całości Edytowane 29 Grudnia 2024 przez adamkijak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 Super sprawa z tą przeróbką! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia Coś tam w temacie się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi