Grzegorz Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 T-90, w ujęciach z parady 9.05.2008 w Moskwie… Zdjęcia otrzymałem wcześniej drogą elektroniczną od hobbystów z FR… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Śliczny czołguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Ma swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 a dla mnie zbyt bije T-72 aby miał swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Piękny wóz, prawie tak piękny jak nasz Twardy. Kolejne malowanie, widać, że chyba tuż przed defiladą przeszły odświeżenie. Grzegorz, tak orientacyjnie to ile ich może być w służbie na obecną chwilę w Rosji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 tak orientacyjnie to ile ich może być w służbie na obecną chwilę w Rosji? tego na 100 % nikt nie wie wersje S np. mają Indie a FR nie ma ani jednej sztuki do wszystkich wersji T-90 w rosyjskiej armi to gdzieś słyszałem że tylko 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Indie w FR zamówiły do tej pory 347 szt T-90, a następne 1000 (tysiąc szt.) zostanie wyprodukowane w Indyjskich fabrykach przy udziale Rosyjskich fabryk. T-90 jest na uzbrojeniu AFR od 1993r, i na chwile obecną dostarczono 431 szt (prawdopodobnie w tej liczbie są BU...). Od lat 80-tych był znany jako głęboka modernizacja z indeksem BU (obiekt 188...). Ponownie zmodernizowany w 2004r (obiekt 188A1...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Bardzo ładne zdjęcia, przydadzą się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Kat będzie więcej, ale mam taki bałagan w folderach otrzymanych z FR, że dopiero zaczynam "łapać się" co mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Ooo te zdjęcia są super, dużo detali Grzegorz, dysponujesz może podobnymi zdjęciami T72 w wersji z wieżą bez granatów dymnych i dalmierza stereoskopowego, najlepiej w służbie LWP, choć niekoniecznie? Przymierzam się powoli do tej wersji wozu przy użyciu zestawów Verlindena (jak tylko zabiorę się wreszcie za skończenie Twardego) i bardzo by mi się to przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Coś się znajdzie ( a jak nie znajdzie to się zrobi...), tylko czas... Ciągle go za mało... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 znacie takie powiedzenie:"Za pchły i ruskie czołgi", a teraz ... proszę bardzo, dzieki Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 T-90, w ujęciach z parady i przygotowań do parady zwycięstwa 2009 w Moskwie… Zdjęcia otrzymałem wcześniej drogą elektroniczną od hobbystów z FR… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 Nowa "dostawa" tym razem do AOP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Garstka zdjęć dzięki uprzejmości Igora Misiora z Miniarmu. Indyjski T-90 "Bishma" Miniarm zapowiada w tym miesiącu wydanie nowej, poprawionej w stosunku do poprzedniego zestawu wieży do T-90 (późnej). Pytanie: kto, oprócz mnie pisze się na zrobienie tego ostatniego ze zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 taki news : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi