indus Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Po serialu "The Pacific" naszła mnie ochota na japoński sprzęt:) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 No, ten błotnik > kadłub to ciężki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Ale woda - rewelacja, i z bliska i z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 30 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2024 47 minut temu, Lipstein napisał: Ale woda - rewelacja, i z bliska i z daleka. Dziękuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Fajna scenka. Może się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Świetna spójna scenka. Wszystko mi się podoba. Lubię taki łotering. Woda mistrzostwo- jakieś namiary na wykonanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Podepnę się - jakiś poradnik robienia takiego wodnego cudu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 26 Stycznia Autor Share Napisano 26 Stycznia W dniu 24.01.2025 o 09:40, Dudzio napisał: Podepnę się - jakiś poradnik robienia takiego wodnego cudu? W dniu 23.01.2025 o 21:07, panDespota napisał: Świetna spójna scenka. Wszystko mi się podoba. Lubię taki łotering. Woda mistrzostwo- jakieś namiary na wykonanie? Hejka, dziękuję za opinię. Woda to na początku cienka warstwa still water z Vallejo, potem water effect od AK do wstępnego formowania fal, piana to snow microballoons z AK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi