Erni Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Churchill MK VII Tamiya 1/35 +Panzerart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia O ile pojazd nigdy nie był w moim guście, to jego wykonanie bardzo podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Stary i tani model w mistrzowskim wykonaniu. Widać, że nie ma modeli vintage... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Fajny. Malowanie bardzo mi się podoba, opakowanie klamotami super. Może jakiś pozorant by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia 13 minut temu, Markuz napisał: Fajny. Malowanie bardzo mi się podoba, opakowanie klamotami super. Może jakiś pozorant by się przydał. Bedzie i podstawka tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia Godzinę temu, robertmodelarz napisał: Stary i tani model w mistrzowskim wykonaniu. Widać, że nie ma modeli vintage... Miałem też w magazynku AFV Club wersja z ta rolka rozwijana , ale ilość części, jaka tam jest po prostu mnie zniechęciła . Tutaj dorobiłem kilka detali ,poprawiłem wieże i jest ok. Całość klejenia zajęła mi 4 godziny . Zrobiłem już dwa Churchille z AFV, ale to byłem młodszy i jeszcze mi sie chciało kleić . Uważam, że po skończeniu temu modelowi nie brakuje niczego , a w plikach 3D można znaleźć do niego konwersje na Avre . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi