Thalgonis Napisano Środa o 16:54 Share Napisano Środa o 16:54 Hejka, będąc pod wrażeniem wizyty w Pearl Harbor i stąpania po pokładzie oryginału przywiozłem sobie taki modelik. Niestety, 1/700 bo trzysta pięćdziesiątka nie weszłaby do walizki Nie wiem jak go zblaszkuję - po Prinz Eugenie napisałem przeca „nigdy więcej tej skali”... No cóż, kłamczuch wyszedł ze mnie i tyle Z jednego tylko nie jestem „szczęśliwy”: to wersja water line, ale kurteczka, nie było innej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Środa o 17:52 Share Napisano Środa o 17:52 (edytowane) Oj chyba na za dalekie wody wypłynąłeś z tym pancernikiem w zasadzie z ilością blaszek, tam jest zdaje się jest 8 arkuszy, ciekaw jestem jak Ty to zrobisz , kibicuję by się udało Edytowane Środa o 17:54 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Środa o 20:42 Share Napisano Środa o 20:42 JEZUSMARIAIJUZEFIEŚFIENTY !!!!!! A poważnie Maćku z tymi blachami będziesz musiał mocno się podciągnąć..... Wodę mu ulep, łatwiej zniesiesz brak dna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Środa o 21:57 Autor Share Napisano Środa o 21:57 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: JEZUSMARIAIJUZEFIEŚFIENTY !!!!!! A poważnie Maćku z tymi blachami będziesz musiał mocno się podciągnąć..... Wodę mu ulep, łatwiej zniesiesz brak dna. Michaś, nie strasz mnie tymi okrzykami! Mało zawału nie dostałem na myśl, że jeszcze nic nie wycięte z wyprasek a już źle zrobione, bo Gała krzyczy... Oczywiście, że przymierzam się do wody - po raz pierwszy, bo tego ubota w oleju nie liczę - bo przecież nie wyobrażam sobie takiego bez dołu na śrubach w podstawce drewnianej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano wczoraj o 11:03 Autor Share Napisano wczoraj o 11:03 Czy ktoś już robił jakiś model tej firmy - niekoniecznie Missori? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano wczoraj o 11:19 Share Napisano wczoraj o 11:19 Nie marudź, DO ROBOTY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano wczoraj o 11:33 Autor Share Napisano wczoraj o 11:33 10 minut temu, Szydercza Gała napisał: Nie marudź, DO ROBOTY No tak… Zaczyna się… Na razie analizuję instrukcję i pewnych rzeczy w niej nie kamam… Ale w końcu mam na to kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano wczoraj o 15:04 Share Napisano wczoraj o 15:04 Poka poka. Wytłumaczę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano wczoraj o 19:14 Autor Share Napisano wczoraj o 19:14 No... Długo ta budowa potrwa, jeżeli te dwadzieścia boforsów zajęło ponad 7 godzin (non-stop) Takich gówienek to jest tu jeszcze ok. setka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Jak się chce mieć dobrą miniaturę to nie ma wyjścia, na skróty nie pójdziesz, czasochłonna robota, ale wygląda później konkretniej, to wymagająca skala i tym bardziej model , także rób pomału dalej , masz czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi