DamianPoltorak Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca (edytowane) Hej wszystkim, Niedzielna aktualizacja wątku. Lakier i kalki położone. Do pomalowania zostały pasy antypoślizgowe. Chyba po raz pierwszy udało mi się położyć w pełni połysk, i jestem z tego bardzo zadowolony. Pytanie do osób które już popełniły ten zestaw, czy opis kalki nr 26 to błąd w instrukcji, czy błąd w braku tejże kalki w zestawie. I to samo pytanie odnośnie kalki nr 52, została z zestawu i zastanawiam się czy faktycznie jej nie powinno być, czy może instrukcja ją pomija. Edytowane 2 Marca przez DamianPoltorak 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Garbusek prezentuje się świetnie, fajna praca . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca Doszedł wash, i drobne zadrapania powłoki. Dodatkowo zabrałem się za resztę drobnicy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca Garbusek stoi o własnych siłach. Uzbroiłem go we większość drobnicy. Do skończenia zostało mi lusterko, i wykończenie wnęki uzbrojenia. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi