Godfryd Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 wiatm! Oto mój trzeci robiony na serio model, a tym samym pierwszy z którego jestem zadowolony Zadowolony jestem z nigo tymbardziej, że kilka rzeczy dorobiłem sam- klocek pod podnośnik, błotniki boczne, skrzynki na ammo, no i zimmerit Licze na spora ilość komentarzy oraz rad. Aha jak sie naucze robić przyzwoite figsy, to one beda załadowywac te ammo co jest z tyłu także bez obaw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Na niemieckich pojazdach się nie znam, ale dwie rzeczy rzuciły mi się w oczy: "Troche" przesadziłeś z wycieraniem ogniw i MG na wieży. Pozalewałeś farbą nieco oczek od siatek na tylnej płycie silnikowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2006 No cóż z siatkami racja ;) A co do przetarć... może faktycznie za bardzo, ale mi sie takie podobają, aże modele robie dla właśnnej satysfakcji to nie będe już poprawiał Ale na przyszłość sie pochamuje dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Hej, Dziagwa, przy moich modelach, to twój tiger to cudo. Co do przetarc, to akurat gusta mamy podobne, bo mnie pasuje Ate skrzynki z zapałek zajefajne sa 3maj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Całkiem fajny Skrzynki troszkę za bardzo wymęczone jak na niemieckie. Kamo jest takie dośc mocno dziwne. Ale ogólnie model gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Nie jestem znawcą pancerki, ale model podoba mi się Tylko skrzynki wygladają jakby były zrobione ze sztachet z tego płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzięki Tornado No co do skrzynek, to to są moje pierwsze jakei sam robiłem Dla porównania te z academy które miały byc pierwotnie: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=dc276fb8bd97d57e pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Całkiem,całkiem-fakt-zalane siateczki psują trochę efekt-może spróbować je poprzekłówać?używajac igły na przykład?no i drzewko/krzew bym wymienił-na większe,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam Siateczki poprzelłówałem już, co do krzaczka, to on miął być własnie taki karłowaty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi