Aphar Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Czy ten model (http://www.jadarhobby.pl/revell-04341-messerschmitt-p-16295.html), Me-110 E-1 Revella w 1/72 jest wart zachodu, czy to coś nowego, czy może stary Monogram? Jak jest wasza opinia na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Aphar Pewności nie mam ale to pewnie italeri więc nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Ja bym, nie polecał, na stronie Revella "revellacji" nie widzę... 2 pilotów i 6 bomb.. 2 wersje do wykonania, części 46 http://www.revell.de/en/products/model_kits/model_kits/aircraft/?id=210&KOKANR=01&KOSCHL=01&KGSCHL=01&L=1&page=2&sort=0&nc=1&searchactive=&q=&SWO=&ARMAS4=&PHPSESSID=2dcdce666830a36bcf4a23e2bf5b31f2&KZSLPG=%23NH%23&offset=12&cmd=show&ARARTN=04341&sp=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Cudów nie ma - zapomnij o detalach ... http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=3656&origin=sparte PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki za odpowiedzi. Rzeczywiście nie ma się czym zachwycać. Na stronach Revella tego aż tak bardzo nie widać (wiadomo, producent), ale in-box (na modellversium.de) pozwala się wyleczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 a ma ktoś nawet na stronie, instrukcje od tego??? a jak nie Revell jaki Bf-110 w 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 To chyba nawet stary Matchbox....co tłumaczyłoby "transfer" wyprasek do Revella;) mam takiego jednego i na półce ładnie wygląda....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Pociągnę jeszcze temat oceny modeli. Znalazłem takie coś: Heinkel He-111 H-6, Revell, 1/72 http://www.jadarhobby.pl/revell-04377-heinkel-p-11493.html oraz Me-262 A1-a z Academy (też 1/72) http://www.jadarhobby.pl/academy-12410-messerschmitt-262a1a-p-14691.html Czy ktoś może sklejał jednego z nich i może podzielić się swoją opinią co są warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Aphar he -111 to hasegawa A co do me -262 to chyba nie warto przepłacać tylko kupić revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Apharhe -111 to hasegawa A co do me -262 to chyba nie warto przepłacać tylko kupić revella Revell niestety ustępuje "Szwalbemu" z Academy i to znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Apharhe -111 to hasegawa Rozumiem, że jest OK ;) Co do jaskółki, to gdzieś czytałem, że te z Revella mają problemy z owiewką kabiny. Ponoć są zwichrowane, niesymetryczne itd. W sumie to wolałbym uniknąć takich niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marine Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Co do jaskółki, to gdzieś czytałem, że te z Revella mają problemy z owiewką kabiny. Oj mają... Ale w końcu można kupić owiewkę Pavli. Jaskółka Academy nie jest pozbawiona błędów, najpoważniejszym jest chyba zbyt mała rozpiętość płata (jakieś 3mm). No i w końcu Revell ma tylko 2 malowania (w tej wersji co ja mam), a Academy aż 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 a który z nich ma lepsze (o ile można w tych kategoriach je rozpatrywać) wnętrze i wneki podwozia? Czy są jakieś różnice, czy też jak na tą skalę i ten przedział cenowy to za dużo oczekuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Z tego co pamiętam to Me262 Academy ma jeszcze zły kształt nosa i bomby te same co w modelach alianckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 A wracając do sto dziesiątki - co sądzicie o Fujimi me110 c/d? warto się za to brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi