author21 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 (edited) Model wykonany (w zasadzie malowanie i poprawienie kilku części+ dołożenie kilku elementów) przeze mnie jako nr 6. zrobiony w 2007 roku. Powinien mieć ostre kamo, zamiast rozmytego. PRZEMALOWANY W 2009 roku, nowe kalki - kilka detali poprawionych Edited November 25, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 podoba mi się i to bardzo, fajne zacieki z obdrapań Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager27 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Fajny modelik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patterson Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Wewnętrzna strona włazów nie może być biała, no i dlaczego on ma zasobniki od Panther A :/ W realu nie pasowałyby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 A ja proponuję zakazać na forum używania tego j... fotosika, bo mi cały model reklamami zasłania ( niestety) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankista17 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Niestety Mierzu ma rację a poza tym zdjęcia czasem nie wyskakują. Co do modeli kolegi author21 nie chce mi się pisać za każdym razem ładny model. Napiszę wprost że kolega ma talent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert091283 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 EEfekt niezły, ale mam takie małe pytanko, na czym się trzyma lewar, bo nie widzę tego, co tam być powinno, czyli tego kawałka płaskownika, co go powinien przytrzymywać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 i ten panzerschrek (chyba tak się pisze) to dodatek czy co? skąd to masz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longer08 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Spoko model, ładne zadrapania i ogólnie brudzenie git! Tylko czy mi się wydaję czy prawa gąska trochę lewituje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 Prawa gąska faktycznie trochę lewituje . Panzerschrek lezy sobie nie doklejony, to z zestawu figurek dragona, uchwyt na lewar jest, ale chyba niekompletny, brakuje poprzeczki Dorobi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 wewnetrzna strona włazów już jest w minii ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHILLIP Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Dla mnie bomba. Ładnie wykonany. Rdzawa płukanka coś mi w liniach spawów nie pasuje ale reszta jest super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Model przestał mi się podobać. Malowanie uległo zmianie. Wkrótce zamieszczę nowe zdjęcia. Cos ostatnio przemalowuje. Poprawiłem dwie pantery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrewdriver Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 a gdzie zimmerit???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 a gdzie zimmerit???? Najpierw zapoznaj się z historią zimmeritu, a potem zadawaj takie pytania. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 Na tym pojeździe nie było zimmeritu (1945 rok). Wkrótce, jak uda mi się przy swietle dziennnym fotki pstryknąć zamieszczę tą panterę po modernizacji malarskiej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts