Skocz do zawartości

Panther G MAN - Dragon 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Model wykonany (w zasadzie malowanie i poprawienie kilku części+ dołożenie kilku elementów) przeze mnie jako nr 6. zrobiony w 2007 roku. Powinien mieć ostre kamo, zamiast rozmytego.

PRZEMALOWANY W 2009 roku, nowe kalki - kilka detali poprawionych

a7bb4b5c573a2b9emed.jpg

1911f58254f21c1cmed.jpg

9189982ce9db8e5emed.jpg

9f37197c921de2bdmed.jpg

de80e3fa8439c584med.jpg

713d99d7fb7d6e95med.jpg

6a6b117c55f74460med.jpg

9f59d27fe9ad8987med.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

A ja proponuję zakazać na forum używania tego j... fotosika, bo mi cały model reklamami zasłania ( niestety)

Napisano

Niestety Mierzu ma rację a poza tym zdjęcia czasem nie wyskakują. Co do modeli kolegi author21 nie chce mi się pisać za każdym razem ładny model. Napiszę wprost że kolega ma talent

Napisano

EEfekt niezły, ale mam takie małe pytanko, na czym się trzyma lewar, bo nie widzę tego, co tam być powinno, czyli tego kawałka płaskownika, co go powinien przytrzymywać.

Napisano

i ten panzerschrek (chyba tak się pisze) to dodatek czy co? skąd to masz?

• 2 months later...
Napisano

Prawa gąska faktycznie trochę lewituje . Panzerschrek lezy sobie nie doklejony, to z zestawu figurek dragona, uchwyt na lewar jest, ale chyba niekompletny, brakuje poprzeczki Dorobi się.

• 2 weeks later...
Napisano

Dla mnie bomba. Ładnie wykonany. Rdzawa płukanka coś mi w liniach spawów nie pasuje ale reszta jest super.

• 4 weeks later...
Napisano

Model przestał mi się podobać. Malowanie uległo zmianie. Wkrótce zamieszczę nowe zdjęcia. Cos ostatnio przemalowuje. Poprawiłem dwie pantery.

Napisano

Na tym pojeździe nie było zimmeritu (1945 rok). Wkrótce, jak uda mi się przy swietle dziennnym fotki pstryknąć zamieszczę tą panterę po modernizacji malarskiej .