author21 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 (edytowane) Model wykonany (w zasadzie malowanie i poprawienie kilku części+ dołożenie kilku elementów) przeze mnie jako nr 6. zrobiony w 2007 roku. Powinien mieć ostre kamo, zamiast rozmytego. PRZEMALOWANY W 2009 roku, nowe kalki - kilka detali poprawionych Edytowane 25 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 podoba mi się i to bardzo, fajne zacieki z obdrapań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Fajny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Wewnętrzna strona włazów nie może być biała, no i dlaczego on ma zasobniki od Panther A :/ W realu nie pasowałyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 A ja proponuję zakazać na forum używania tego j... fotosika, bo mi cały model reklamami zasłania ( niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Niestety Mierzu ma rację a poza tym zdjęcia czasem nie wyskakują. Co do modeli kolegi author21 nie chce mi się pisać za każdym razem ładny model. Napiszę wprost że kolega ma talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 EEfekt niezły, ale mam takie małe pytanko, na czym się trzyma lewar, bo nie widzę tego, co tam być powinno, czyli tego kawałka płaskownika, co go powinien przytrzymywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 i ten panzerschrek (chyba tak się pisze) to dodatek czy co? skąd to masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Spoko model, ładne zadrapania i ogólnie brudzenie git! Tylko czy mi się wydaję czy prawa gąska trochę lewituje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 Prawa gąska faktycznie trochę lewituje . Panzerschrek lezy sobie nie doklejony, to z zestawu figurek dragona, uchwyt na lewar jest, ale chyba niekompletny, brakuje poprzeczki Dorobi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 wewnetrzna strona włazów już jest w minii ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PHILLIP Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Dla mnie bomba. Ładnie wykonany. Rdzawa płukanka coś mi w liniach spawów nie pasuje ale reszta jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Model przestał mi się podobać. Malowanie uległo zmianie. Wkrótce zamieszczę nowe zdjęcia. Cos ostatnio przemalowuje. Poprawiłem dwie pantery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrewdriver Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 a gdzie zimmerit???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 a gdzie zimmerit???? Najpierw zapoznaj się z historią zimmeritu, a potem zadawaj takie pytania. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 19 Marca 2009 Autor Share Napisano 19 Marca 2009 Na tym pojeździe nie było zimmeritu (1945 rok). Wkrótce, jak uda mi się przy swietle dziennnym fotki pstryknąć zamieszczę tą panterę po modernizacji malarskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi