kolejny-Wojtek Napisano 23 Lutego 2025 Napisano 23 Lutego 2025 Uwaga: nie moja skala. Jak ja nie lubiłem tego samolotu!!. Na poligonie leżeliśmy na wznak i celowali do atakujących nasz pluton szkopskich Fantomów. Zajęcia z OPL. Miłowałem Tornado, Intrudera. A Fantom był brzydki, fe, taka cegła, the brick. Okropność, nie powinno latać. Do czasu. Jak mówią "Każda potwora znajdzie swego amatora". Model "spudła", malowany Gunze , ogon i mordka. 10 Cytuj
kolejny-Wojtek Napisano 25 Lutego 2025 Autor Napisano 25 Lutego 2025 Dzięki. A ten pojechał do klienta, bodajże Hasegawa. Tylko jedno zdjęcie zrobiłem. 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 27 Lutego 2025 Napisano 27 Lutego 2025 (edytowane) Ładny, efektownie wymalowany kawał modelu Mam podobnego smoka w kolejce (Italeri w 48) więc zazdraszczam ukończenia trochę widać że spudła - brak pasów na fotelu, ale to drobiazg. Pozdr ww Edytowane 2 Marca 2025 przez wuwumaster Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi