kolejny-Wojtek Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Uwaga: nie moja skala. Jak ja nie lubiłem tego samolotu!!. Na poligonie leżeliśmy na wznak i celowali do atakujących nasz pluton szkopskich Fantomów. Zajęcia z OPL. Miłowałem Tornado, Intrudera. A Fantom był brzydki, fe, taka cegła, the brick. Okropność, nie powinno latać. Do czasu. Jak mówią "Każda potwora znajdzie swego amatora". Model "spudła", malowany Gunze , ogon i mordka. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Podoba mnie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Piękny model pięknej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego Dzięki. A ten pojechał do klienta, bodajże Hasegawa. Tylko jedno zdjęcie zrobiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego (edytowane) Ładny, efektownie wymalowany kawał modelu Mam podobnego smoka w kolejce (Italeri w 48) więc zazdraszczam ukończenia trochę widać że spudła - brak pasów na fotelu, ale to drobiazg. Pozdr ww Edytowane 2 Marca przez wuwumaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi