wojtek78555 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Cześć wszystkim Na warsztat wjechał Star 266 od Tank Manii w wersji "Hibneryt". Nie mogło również zabraknąć działka ZU-23-2 od Trumpetera oraz metalowe lufy od Abera. Więcej szczegółów wkrótce... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca (edytowane) To mnie kolega wyprzedził Robisz egzemplarz ze zdjęcia? Jak tak, to zwróć uwagę na późny grill i duże lusterka. Edytowane 2 Marca przez halset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Ooooo! Fajny zestaw. Będę oglądaczem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca 5 godzin temu, halset napisał: To mnie kolega wyprzedził Robisz egzemplarz ze zdjęcia? Jak tak, to zwróć uwagę na późny grill i duże lusterka. Zdjęcie tylko jako przykład. Zmian nie przewiduje. Na razie szukam materiałów zdjęciowych i zobaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca Wstawię trochę fotek które udało się wyszperać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca (edytowane) To ja tez coś dorzucę. Edytowane 4 Marca przez halset 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca No dobra coś trzeba wrzucić na początek. Zaczynam od kabiny i jego środka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca (edytowane) Musiałem przemyśleć jak zrobić środek kabiny w Starze , więc spędziłem czas na testowaniu kilku rzeczy. Pierwszym elementem który z pewnością będzie widoczny to obicia kabiny a konkretnie drzwi i podsufitki. Udostępnieniam kilka zdjęć i oceńcie sami. Odwzorowywanie podsufitki do Stara raczej do najłatwiejszych elementów nie należy jeśli chcesz zrobić to własnoręcznie ale mam nadzieję że jakoś się udało. Btw. wygląda to jak płyta perforowana. Zrobiłem dwa różne wzorniki imitacji drewnianego obicia na drzwiach. Możliwe, że będę musiał jeszcze nad tym popracować bo nie wygląda to 1:1 jak na zdjęciu. Edytowane 25 Marca przez wojtek78555 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Ze złej strony wyciąłeś podbitkę, powinno być tuti: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca 4 godziny temu, halset napisał: Ze złej strony wyciąłeś podbitkę, powinno być tuti: O mój boże… dzięki haha. Tak to jest jak się siedzi po 2:00 na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 26 Marca Autor Share Napisano 26 Marca Trochę musiałem poprawić i teraz to wygląda o wiele lepiej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Wersja 2 lepsza, ale za małe zagęszczenie dziurek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca (edytowane) Górna część wewnątrz kabiny zrobiona. Będzie mało widoczna, więc zrobiona bez napinki. Edytowane 28 Marca przez wojtek78555 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Całkiem spoko, a z czego to robione z masy tamiya? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca Godzinę temu, Evildead napisał: Całkiem spoko, a z czego to robione z masy tamiya? Miliput 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 9 godzin temu Autor Share Napisano 9 godzin temu Czas na oszklenie kabiny i kolejnym etapem będzie malowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi