matejson Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Czołgiem Chciałbym Wam przedstawić mój ostatni skończony model. Skala 1/72, Kingtiger z Revell'a zimmerit żywiczny Atak Model elementy fototrawione Part lina holownicza Karaya oraz własne przeróbki i dodatki Inspiracją dla mnie było zdjęcie z "Germany's Tiger Tanks"" T.L. Jentz'a & Doyl'a, przedstawiającego KT Prosche s.Pz.Abt.503 we Francji, sierpnia '44. dla niedowiarków zimmerit na tym egzemplarzu był napewno, zdjęcie jest słabej jakości A oto mój Tygrys: Relacja z budowy tutaj: http://forum.czolgiem.com/viewtopic.php?t=152&start=0 Podziękowania dla osób, którzy w jakikolwiek pomogli mi przy budowie model ;) No to zapraszam do komentowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 witam Cos nikt tu nie pisze- chyba zamurowało, że taki modelik zobaczyli Powtórze więc to co już napisałem- modelik naprawde fajny, coprawdqa wole bardziej przyvbrudzone maszynki, ale ten jakoś wyjątkowo przypadł mi do gustu ładna podstaweczka, ładny model pięknego pojazdu, figurka naturalna. Jedyne co mi sie nie podoba to gaski, ale to już kwestia gustu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Dzięki dziagwa, chociaż Ty wysiliłeś się i coś napisałeś . Co do tego brudzenia to niekażdy czołg jest ubabrany błotem, tymbardziej ten ze zdjęcia nie jest . Cieszę, że Ci się modelik podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Mi też sie podoba-bardzo ładny model i podstawka-moje pytanie-z czego i jak wykonana jest tabliczka znamionowa na podstawę?pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Heh ja taką samą wykonałem drukując napis na kartce zwykłej i nadpalając brzegi ;) Zresztą pod Tiga też taką mam zamiar zrobić jak sie do drukarki dorwe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Utarło się że czołg musi być brudny, a mi się taki też podoba jedynie gąski od wewnątrz nie bardzo mi pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedro Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Piękniusi Tygrysek (chociaż za niemiecką późną pancerką nie przepadam). wykonanie pierwsza klasa, na żywo wygląda nawet lepiej. 2 sprawy rzuciły mi się na oczy: na podstawce przydałyby się chyba jakieś ślady gąsienic ;) a co do czołgu ze zdjęcia to może ubłocony nie jest ale na błotnikach jest całkiem sporo kurzu (choć nie uważam że Twój tygrys ma go za mało, ilość brudu na modelu zawsze jest osobistą preferencją brudzącego ;)) Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Pozatym lepiej dać za mało, niź przesadzić ;-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Co do gąsek to nie mialem czasu się z tym bawić bo miałem wyścig z czasem na Mistrzostwa Polski i ledwo co zdązyłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 czolg ladny przybrudzenia sa tam napewno juz niepotrzebne podoba mi sie twoja paint job ale cos jest jednak z tymi gasienicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi